هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
فااطمه من اراده ندارم (:ادمی که اراده نداره ترسو هم هست بدرد هیچی نمیخوره حتی زندگی خسته شدم اینهمه تحقیر شدم ولی بازم میترسم از شروع دوباره
@rhilda در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه من اراده ندارم (:ادمی که اراده نداره ترسو هم هست بدرد هیچی نمیخوره حتی زندگی خسته شدم اینهمه تحقیر شدم ولی بازم میترسم از شروع دوباره
اهوم متوجه حرفت هستم ک چقدر ممکنه سخت باشه تحقیر شدن وترس از شروع دوباره
ولی خب عزیزم اگ نخوای ک دوباره شروع کنی هم انتخاب خودته
حتی اگ بخوای ضعیف باشی هم انتخاب خودته
و بالعکس -
۱۰ تماس بی پاسخ از یه نفر
چرا این روزا حوصله ی خیلیا رو ندارم؟آسمان ِ آبی باورت میشه من خیلی پرحرف بودم ولی الان ی بله و نه رو بزور میگم
-
فااطمه اره عزیز وای چه خوب بهشهر فامیل داریم خوشبختم عزیزم
-
آسمان ِ آبی باورت میشه من خیلی پرحرف بودم ولی الان ی بله و نه رو بزور میگم
@rhilda اوهوم : (
-
@rhilda اوهوم : (
آسمان ِ آبی دلم برا داداشم تنگ شده هووف خیلی تنهام
-
آسمان ِ آبی دلم برا داداشم تنگ شده هووف خیلی تنهام
این پست پاک شده! -
@M-an ببخشید اپ الا درست کار نمیکنه یعنی واردش میشه متوقف میشه
-
فضولی مگه
-
@M-an ببخشید اپ الا درست کار نمیکنه یعنی واردش میشه متوقف میشه
-
@Syner با این ۲۵ تومن احتمالا بشه یه ساندویچ همبر و نوشابه بگیری گرسنه نمونی
-
@M-an بله ):
-
@Syner با این ۲۵ تومن احتمالا بشه یه ساندویچ همبر و نوشابه بگیری گرسنه نمونی
آسمان ِ آبی البته اینکه این بیست و پنج تومن تو جیب یه شلوار لی با یه پیراهن و کفش هم بود هم تو احساس خوشحالیم دخیله
-
@Syner کلی حرص خوردم 500تومن جمع کردم حالا که فکر میکنم ارزششو نداشت واقعا الان با 500تومن هیچ چیز باارزشی نمیشه خرید میتونم باهاش دو شب برم رستوران چقد بی ارزش شده پول/:
-
@M-an بله ):
-
@M-an نه نشد4.3اندروید گوشیم
-
@Syner کلی حرص خوردم 500تومن جمع کردم حالا که فکر میکنم ارزششو نداشت واقعا الان با 500تومن هیچ چیز باارزشی نمیشه خرید میتونم باهاش دو شب برم رستوران چقد بی ارزش شده پول/:
-
آسمان ِ آبی البته اینکه این بیست و پنج تومن تو جیب یه شلوار لی با یه پیراهن و کفش هم بود هم تو احساس خوشحالیم دخیله
@Syner خوبه پس
منم یه ۱۰ تومنی چند روز پیشا از تو جیب مانتوم پیدا کردم گذاشتمش رو میز دوباره غیب شدفک کنم کار الجن ه هاست