هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
سلااااام
-
میگمااا چرا نمتونم پروفایل بڋارم؟؟؟؟؟؟
-
mohadesehhhh اعتبارت باید از 100 بیشتر باشه
-
-
mohadesehhhh اعتبارت باید از 100 بیشتر باشه
-
@helmakocholo ممنون از پاسختون:slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:
-
واییییی :|
به فنا رفتم :|
من از مریخ اومدم فک کنم😂
اینقد از خونه بیرون نرفتم
یه بار اومدم تنوع ایجاد کنم برم یه سوپرمارکت دیگه :| حالا اومدم بیرون
نگا میکنم میگم ای بابا پس این میوه فروشی کنارش چی شده😂😂 داریم میریم تو نگو اینجا آرایشگاه مردونه س😂😂😂
حالا نگو این وسط یه آرایشگاه مردونه هم بوده منِ در هپروت سِیرکن و زهره ی مدهوش تر هیچکدوممون اونو ندیدیم 😂
البته از بیرون نمیدونم یه طوری بود معلوم نبود داخل
وگرنه اینقدم کور نبودیم😂😂 هی یه آقایی نگا میکرد فک میکردم اوسکله نگو ما اوسکولیم😂 -
من از مریخ اومدم فک کنم😂
نگا میکنم میگم ای بابا پس این میوه فروشی کنارش چی شده😂😂 داریم میریم تو نگو اینجا آرایشگاه مردونه س😂😂😂
حالا نگو این وسط یه آرایشگاه مردونه هم بوده منِ در هپروت سِیرکن و زهره ی مدهوش تر هیچکدوممون اونو ندیدیم 😂
وگرنه اینقدم کور نبودیم😂😂 هی یه آقایی نگا میکرد فک میکردم اوسکله نگو ما اوسکولیم😂 -
من از مریخ اومدم فک کنم😂
@zedtwo :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
@zedtwo :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
سلام:slightly_smiling_face:
آنه شرلیو یادته؟ منم...میشه اگه یه وقت شیما رو دیدی انه بگی این اکانتمو دنبال کنه؟ -
حلما/هلما کوچولو :|
این اسما چیه ناموسا.پروف زن همسایمون اینه.بخاطر دختر 2سالش:face_with_tears_of_joy: