هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
به خودت میای میبینی یه ادمایی میان و میرن که هرکاری میکنی فراموش نمیشن، یا متنفر میشی یا عادت میکنی
اخرشم خودتو میبینی که از بین رفتی و دیگه هیچی نداری
بعد که یادت میفته، میگی ای کاش..... -
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo
بگم اگ یکی استفاده کنه گناهشو پای منم مینویسنبه فکر معلما باشید که قراره کوچیک بشن با اون تفنگ
البته فک نکنم اگر معلمارو هم ببرم سر جلسه خیلی فایده داشته باشه -
@fatemeh_banoo
بگم اگ یکی استفاده کنه گناهشو پای منم مینویسنبه فکر معلما باشید که قراره کوچیک بشن با اون تفنگ
البته فک نکنم اگر معلمارو هم ببرم سر جلسه خیلی فایده داشته باشه -
@fatemeh_banoo
چرا دیگ مثلا به معلم ریاضی جیب سمت راستت میگی این 4ساعت تو فقط روی این 30تا فک کنrevival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo
چرا دیگ مثلا به معلم ریاضی جیب سمت راستت میگی این 4ساعت تو فقط روی این 30تا فک کنهعی خوب میشد ها
-
romisa
بحث من برفنا بودن چیزی نیست
بحث من روح و روان ادمه که سنگدلترین ادم رو زمینم کسایی تو زندگیش بودن که نتونه فراموششون کنهآدم با خودش یه کساییو میبینه، میگه اگه این نبود چی میشد؟ شاید اینطوری نبودم الان! البته حسرته و بیشترم نادونی خود ادم
-
romisa
بحث من برفنا بودن چیزی نیست
بحث من روح و روان ادمه که سنگدلترین ادم رو زمینم کسایی تو زندگیش بودن که نتونه فراموششون کنهآدم با خودش یه کساییو میبینه، میگه اگه این نبود چی میشد؟ شاید اینطوری نبودم الان! البته حسرته و بیشترم نادونی خود ادم
-
فقط روزی نشه که با خودت بشینی دودوتا چارتا کنی و حسرت بخوری که نباید اون یه کار ساده رو میکردی
-
فقط روزی نشه که با خودت بشینی دودوتا چارتا کنی و حسرت بخوری که نباید اون یه کار ساده رو میکردی
@Amir-Bernousi
مثلا ی نفر که ... شبیه منه ... خیلی بده ادم شرمنده دلش بشه .. بدهکار بشه به خودش
-
-
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Amir-Bernousi ادم هم نباید اون سیب ساده رو میخورد
ببینید ما رو به کجا کشوندهخداوکیلی هروقت بهش فک میکنم اعصابم خورد میشه
-
@Amir-Bernousi
مثلا ی نفر که ... شبیه منه ... خیلی بده ادم شرمنده دلش بشه .. بدهکار بشه به خودش
-
@fatemeh_banoo واقعا دل نفهم ترین جای دنیاست و احمقانه ترین کارا اازش سر می زنه....
درسته
اما وقتی گولش بزنی بعدش ک بفهمه و شرمندش بشی ...
شرمنده شدن خیلی بده خیلی ! -
@fatemeh_banoo واقعا دل نفهم ترین جای دنیاست و احمقانه ترین کارا اازش سر می زنه....
درسته
اما وقتی گولش بزنی بعدش ک بفهمه و شرمندش بشی ...
شرمنده شدن خیلی بده خیلی ! -
romisa
خوب کرد بابا ...حال نمیداد الان کنار مثلا ترامپ توی بهشت روی یک تخت بودم:/من الان به خودم میگم شاید ترامپ رفت بهشت
من نه
سلام به کنکوری های عزیز
به به آفرین درس بخونین
بعد از سه سال اومدم یه سری بهتون بزنماز قدیمی ها هنوز هم کسی هست؟؟؟
سهندماااااااااااا -
@fatemeh_banoo
اونوقت اگه شرمنده دل یه ادم دیگه بشی چیاونوقت خیلی موضوع فرق میکنه اما اگر به خودت بدهکار بشی بدتره ..!