هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
abcc :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
نه فقط تو داشتی:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:erfan82 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
abcc :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
نه فقط تو داشتی:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:آدم جالبی هستی
-
هنوزم دارمش مامانم میگه میذارم برا بچه ت
-
erfan82 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نه فقط تو داشتی:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:آدم جالبی هستی
-
erfan82 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
-
@MaryaM-_-Sh هشصد سال بعد: یک فسیل دو چرخه پیدا شده.:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
erfan82
اون موقع میشه با قیمت بالا فروختش
باستانی هسا
-
آسمان ِ آبی من مامانم خیلی از لباسای بچگیمو داده ب بقیه
چند تاشو دارم خیلی خوشگلنمیبینمشون بعد هی قربون صدقه و اینا
abcc منم
حتی دفتر املای کلاس اولمو هم دارم
-
erfan82
اون موقع میشه با قیمت بالا فروختش
باستانی هسا
-
erfan82 منم هنوز دوچرخمو دارم
البته الان دیگه داغون شده
زیرا من در کودکی بسیار ارام بودم:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
-
mahsaaaa خدا دوچرختو حفظ کنه.:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
Zrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Zrex
چطوری ایلممنون 9 ایل
خوبی؟آ عالیم
-
Zrex
چطوری ایلممنون 9 ایل
خوبی؟آ عالیم
-
@MaryaM-_-Sh آره. منم چند تا سکه دارم که از دوران رضا شاه و محمد رضا شاه مونده. اونارم میفروشیم.
erfan82 خواستی بفروشی ی ندا بده منم ای اسکیت ها رو بفروشم
-
Zrex
چطوری ایلممنون 9 ایل
خوبی؟آ عالیم
-
erfan82 خدانگهدار
-