هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
abcc من
اسکیت داشتم
هنوز جای زخم هاش رو پاهام مونده -
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دلم لک زده واسه اون دوچرخه ی نارنجی خوشگل بچگیام
هزار بار بخاطرش خوردم زمین ولی هیچ وقت ازش نتونستم دل بکنم
.
.
کاش هیچ وقت بزرگ نمیشدم....منم دلم واسه دوچرخه سبز پسته ایم که پسردایی چاقالوم نشست روش و شکست تنگ شده:(
abcc
باورت میشه هنوز دارمش ؟ هر بار مامانم میگه اینو بدیم بره نمیذارمانگاری جزئی از وجودمه
اینقدری که من با این دوچرخم خاطره دارم از هیشکی خاطره ندارم
-
abcc :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
نه فقط تو داشتی:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -
هنوزم دارمش مامانم میگه میذارم برا بچه ت
-
abcc
باورت میشه هنوز دارمش ؟ هر بار مامانم میگه اینو بدیم بره نمیذارمانگاری جزئی از وجودمه
اینقدری که من با این دوچرخم خاطره دارم از هیشکی خاطره ندارم
آسمان ِ آبی من مامانم خیلی از لباسای بچگیمو داده ب بقیه
چند تاشو دارم خیلی خوشگلنمیبینمشون بعد هی قربون صدقه و اینا
-
فک کنم وقتش رسیده برم از اینجا دیگه...
چقدر خواستم برم و نتونستم دل بکنم...
چقدر ک اینجا برام خوب بود
کنارتون خندیدم
مخصوصا شبی ک شدم عشق بابا -
abcc :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
نه فقط تو داشتی:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:erfan82 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نه فقط تو داشتی:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:اره اره
-
نه فقط تو داشتی:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:erfan82 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نه فقط تو داشتی:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:آدم جالبی هستی
-
هنوزم دارمش مامانم میگه میذارم برا بچه ت
-
erfan82 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نه فقط تو داشتی:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:آدم جالبی هستی
-
erfan82 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
-
@MaryaM-_-Sh هشصد سال بعد: یک فسیل دو چرخه پیدا شده.:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
erfan82
اون موقع میشه با قیمت بالا فروختش
باستانی هسا
-
آسمان ِ آبی من مامانم خیلی از لباسای بچگیمو داده ب بقیه
چند تاشو دارم خیلی خوشگلنمیبینمشون بعد هی قربون صدقه و اینا
abcc منم
حتی دفتر املای کلاس اولمو هم دارم
-
erfan82
اون موقع میشه با قیمت بالا فروختش
باستانی هسا