هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
abcc من 
 اسکیت داشتم
 هنوز جای زخم هاش رو پاهام مونده 
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: دلم لک زده واسه اون دوچرخه ی نارنجی خوشگل بچگیام 
 هزار بار بخاطرش خوردم زمین ولی هیچ وقت ازش نتونستم دل بکنم
 .
 .
 کاش هیچ وقت بزرگ نمیشدم....منم دلم واسه دوچرخه سبز پسته ایم که پسردایی چاقالوم نشست روش و شکست تنگ شده:( abcc   
 باورت میشه هنوز دارمش ؟ هر بار مامانم میگه اینو بدیم بره نمیذارم انگاری جزئی از وجودمه انگاری جزئی از وجودمه اینقدری که من با این دوچرخم خاطره دارم از هیشکی خاطره ندارم اینقدری که من با این دوچرخم خاطره دارم از هیشکی خاطره ندارم 
- 
abcc :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: 
 نه فقط تو داشتی:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
- 
هنوزم دارمش مامانم میگه میذارم برا بچه ت  
- 
abcc   
 باورت میشه هنوز دارمش ؟ هر بار مامانم میگه اینو بدیم بره نمیذارم انگاری جزئی از وجودمه انگاری جزئی از وجودمه اینقدری که من با این دوچرخم خاطره دارم از هیشکی خاطره ندارم اینقدری که من با این دوچرخم خاطره دارم از هیشکی خاطره ندارم آسمان ِ آبی من مامانم خیلی از لباسای بچگیمو داده ب بقیه 
 چند تاشو دارم خیلی خوشگلن میبینمشون بعد هی قربون صدقه و اینا میبینمشون بعد هی قربون صدقه و اینا   
- 
فک کنم وقتش رسیده برم از اینجا دیگه... 
 چقدر خواستم برم و نتونستم دل بکنم...
 چقدر ک اینجا برام خوب بود
 کنارتون خندیدم
 مخصوصا شبی ک شدم عشق بابا
- 
abcc :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: 
 نه فقط تو داشتی:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:erfan82 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: 
 نه فقط تو داشتی:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:اره اره 
- 
 نه فقط تو داشتی:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:erfan82 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: 
 نه فقط تو داشتی:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:آدم جالبی هستی  
- 
هنوزم دارمش مامانم میگه میذارم برا بچه ت  
- 
erfan82 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: 
 نه فقط تو داشتی:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:آدم جالبی هستی  
- 
erfan82 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: 
- 
@MaryaM-_-Sh هشصد سال بعد: یک فسیل دو چرخه پیدا شده.:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: erfan82   اون موقع میشه با قیمت بالا فروختش اون موقع میشه با قیمت بالا فروختش باستانی هسا باستانی هسا
- 
آسمان ِ آبی من مامانم خیلی از لباسای بچگیمو داده ب بقیه 
 چند تاشو دارم خیلی خوشگلن میبینمشون بعد هی قربون صدقه و اینا میبینمشون بعد هی قربون صدقه و اینا   abcc منم  حتی   دفتر املای کلاس اولمو هم  دارم حتی   دفتر املای کلاس اولمو هم  دارم 
- 
erfan82   اون موقع میشه با قیمت بالا فروختش اون موقع میشه با قیمت بالا فروختش باستانی هسا باستانی هسا

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

البته الان دیگه داغون شده
 البته الان دیگه داغون شده  زیرا من در کودکی بسیار ارام بودم:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
 زیرا من در کودکی بسیار ارام بودم:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: