هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa کی داداشت؟/چن سالشه
دخترم واسه چی سن پسر مردمو میپرسی:joy:
-
-
revival
همینطور پدردخترم فعلا قصد ادامه تحصیل داشته باش:joy: به حاشیه نزن امتحاناتو خوب بده:joy:
-
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
🤦♀️😂😂😂😂
-
abcc خداوند مسببشو لعنت کنه :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
ذهنم زیادی درگیره...
خوبی؟آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ذهنم زیادی درگیره...
خوبی؟هنوزم؟😂
خوبم مرسی،تو خوبی؟ -
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
romisa
داداش بزرگ داشتن فاجعستتو فقط درکم می کنی اینجا🤦♀️😂
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ذهنم زیادی درگیره...
خوبی؟هنوزم؟😂
خوبم مرسی،تو خوبی؟abcc اره :/
اصن نمیتونم تمرکز کنم : /
نمیدونم خودمم خوبم یا بد الان کلا خنثی خنثی ام:face_with_tears_of_joy: -
revival
باورت میشههههههههههه تموم شددد امروزززززززززززززززززززززززززپس مال اینه سنشو پرسیدی:joy:
-
romisa
دقیقا من الان میگم ک نیم ساعت دیر امدم بیرونم ی چیزی خوردم منو دیده بعدشم دیشب ب مامانم گفتم میرم کفش انتخاب کنم زنگ زده گفته این فاطمع زیاد سرخود شده و از این حرفا ناهار بیام خونه نشونش میدمققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa
دقیقا من الان میگم ک نیم ساعت دیر امدم بیرونم ی چیزی خوردم منو دیده بعدشم دیشب ب مامانم گفتم میرم کفش انتخاب کنم زنگ زده گفته این فاطمع زیاد سرخود شده و از این حرفا ناهار بیام خونه نشونش میدماینجور پسرا واسه زنشون اینقد خوب رفتار می کنن😒
نمونش پسرعمم😒😒😒
فقط بلدن به خواهراشون زور بگن😒 -
abcc اره :/
اصن نمیتونم تمرکز کنم : /
نمیدونم خودمم خوبم یا بد الان کلا خنثی خنثی ام:face_with_tears_of_joy:آسمان ِ آبی بیخیالش دیگه :/
تهش نفهمیدی چی گفته بود؟😂 -
romisa
دقیقا من الان میگم ک نیم ساعت دیر امدم بیرونم ی چیزی خوردم منو دیده بعدشم دیشب ب مامانم گفتم میرم کفش انتخاب کنم زنگ زده گفته این فاطمع زیاد سرخود شده و از این حرفا ناهار بیام خونه نشونش میدمققنوس اوه اوه ازون غیرتیاست:face_with_tears_of_joy:
-
romisa
دقیقا من الان میگم ک نیم ساعت دیر امدم بیرونم ی چیزی خوردم منو دیده بعدشم دیشب ب مامانم گفتم میرم کفش انتخاب کنم زنگ زده گفته این فاطمع زیاد سرخود شده و از این حرفا ناهار بیام خونه نشونش میدماینجور پسرا واسه زنشون اینقد خوب رفتار می کنن😒
نمونش پسرعمم😒😒😒
romisa
نمونش پسرعمم😒😒😒
romisa
دقیقا من الان میگم ک نیم ساعت دیر امدم بیرونم ی چیزی خوردم منو دیده بعدشم دیشب ب مامانم گفتم میرم کفش انتخاب کنم زنگ زده گفته این فاطمع زیاد سرخود شده و از این حرفا ناهار بیام خونه نشونش میدمققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa
دقیقا من الان میگم ک نیم ساعت دیر امدم بیرونم ی چیزی خوردم منو دیده بعدشم دیشب ب مامانم گفتم میرم کفش انتخاب کنم زنگ زده گفته این فاطمع زیاد سرخود شده و از این حرفا ناهار بیام خونه نشونش میدمبزن تو دهنش😐
داداش منم یه مدت اینجوری میخواست بشه😒 -
ققنوس اوه اوه ازون غیرتیاست:face_with_tears_of_joy:
آسمان ِ آبی
خیلی شدید -
romisa
دقیقا من الان میگم ک نیم ساعت دیر امدم بیرونم ی چیزی خوردم منو دیده بعدشم دیشب ب مامانم گفتم میرم کفش انتخاب کنم زنگ زده گفته این فاطمع زیاد سرخود شده و از این حرفا ناهار بیام خونه نشونش میدمبزن تو دهنش😐
داداش منم یه مدت اینجوری میخواست بشه😒