هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dlrm : )
عاقا جدی میگم یهو غیب شد باز:face_with_tears_of_joy:
تازه قرار شد من بیام مخ تورم بزنم بعد کنکور بریم بیرون:face_with_tears_of_joy:که یادم رفت کلا:face_with_tears_of_joy:مخ دارم من که بزنی؟ :joy:
داداش اماده باش میام دنبالت با خط 12 اول بریم حرم بعد بریم پارک ملت بستنی بخرم براتون :joy:dlrm اره یه دور کاملللل دور مشهد دورت میده تا قشنگگ به غلط کردن بیفتی:face_with_tears_of_joy:
ملتو هستم:smiling_face_with_sunglasses: :face_with_tears_of_joy: بستنی هم دیگه:face_savouring_delicious_food: -
mriaw ببین ماریا منو تو بااین حال به هیچجا نمیرسیم باید ی تغییر اساسی بکنیم خودتو ببخش مثل من /:😊 دوباره شروع کن خودم دارم دق میکنم الان از غصه ولی اینهمه مدت چیشد چیزی که عوض نشد هیچ زمانامونم سوخت همش پای گریه و زاری گوش دادن به کنایه دیگران رفت منم ابروم میره مادرمم خیلی رو ابروش حساسه /:
-
dlrm اره یه دور کاملللل دور مشهد دورت میده تا قشنگگ به غلط کردن بیفتی:face_with_tears_of_joy:
ملتو هستم:smiling_face_with_sunglasses: :face_with_tears_of_joy: بستنی هم دیگه:face_savouring_delicious_food:آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dlrm اره یه دور کاملللل دور مشهد دورت میده تا قشنگگ به غلط کردن بیفتی:face_with_tears_of_joy:
ملتو هستم:smiling_face_with_sunglasses: :face_with_tears_of_joy: بستنی هم دیگه:face_savouring_delicious_food:بگ که صدرا رو نمیبریم که یا جای منه یا اون
-
@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dlrm
پارک ملت ؟!
دوسش ندارم نمیام :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: شما کجا؟
شما نمخاد بیی
شما کشه پا مزنی میمونی یزد
برا امتحانات شهریور موخونی
ما مرم عکسشم مفرسم برا بچوکا فروم :|dlrm
😂😂
مثه اینکه امتحانا شهریورمون تو تیر برگزار میشه 😂
شهریور برنامم خالیه میتونی رو منم حساب کنی 😂 -
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ملتو هستم:smiling_face_with_sunglasses: :face_with_tears_of_joy: بستنی هم دیگه:face_savouring_delicious_food:بگ که صدرا رو نمیبریم که یا جای منه یا اون
dlrm باش باش:face_with_tears_of_joy:
-
-
dlrm
😂😂
شهریور برنامم خالیه میتونی رو منم حساب کنی 😂@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dlrm
😂😂
شهریور برنامم خالیه میتونی رو منم حساب کنی 😂:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
شهریورم شرمندتم سال 11اوم خیلیسال سرنوشت سازیه صدرا جان
بشین خونه -
@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dlrm
😂😂
شهریور برنامم خالیه میتونی رو منم حساب کنی 😂:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
شهریورم شرمندتم سال 11اوم خیلیسال سرنوشت سازیه صدرا جان
بشین خونهdlrm
برا شهریور تو شمال کاری نداری ؟! 😂😂 -
dlrm
😂😂
شهریور برنامم خالیه میتونی رو منم حساب کنی 😂@m__sadra__b نه دیگه شرمنده ماشین جا نداره:face_with_tears_of_joy:
-
سلاممممم
من دارممم میمیرمممم
فرثا امتحان زبان دارم هر ریدینگ ساعتها طول کشید
الانم نشستم ک تو مل المسایل توماس جوابای تی ای پیدا کنم
الانم له له ام
باز باید بخونمشون هعیییی -
@m__sadra__b نه دیگه شرمنده ماشین جا نداره:face_with_tears_of_joy:
آسمان ِ آبی
من زیاد جا نمیگیرم 😂