هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
Doyle در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Doyle حوصلم سررفته
بیا مبارزه ی جومونگ و تسو رو ببین حوصلت بیاد سر جاش
https://www.instagram.com/p/BxX0bxDlcom/فقط اونجایی که امپراطور میگفت: یوووهااااا
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Doyle در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Doyle حوصلم سررفته
بیا مبارزه ی جومونگ و تسو رو ببین حوصلت بیاد سر جاش
https://www.instagram.com/p/BxX0bxDlcom/فقط اونجایی که امپراطور میگفت: یوووهااااا
آخ گفتی
چه دقیقم یادته -
من 6 7 سال پیش این بیماریو کشف کردم در ابجیام :|
@fatemeh_banoo
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo
بیماری،
️
یعنی ما مریض محسوب میشیم️
️؟؟؟
دستتون درد نکنه دیگ
️
-
کسی گزینه 2 تخمین رتبشو بهش دسترسی داره؟ نامردا برش داشتن :| قلم چیم که از خودش ابداع چند از 10 داشته
-
@fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
افرادی که از صداهایی مثل جویدن، هورت کشیدن، نفس کشیدن، فین کردن، سوت زدن دیگران عصبی میشن به صدابیزاری مبتلا هستن!
طبق تحقیقات بخش مسئول احساسات در مغز این افراد بیش از حد فعال استدقیقا منم... دست خودم نیس واقعا عصبیم میکنه
همش باید بگم اروم غذا بخورید چرا انقد سر وصدا میکنیدوای وای این منم..از هیچی به اندازه این عصبی نمیشم..یکی با سروصدا یچی بخوره
یبار پیاله ماستمو پاشیدم تو صورت دوستم..@تخم-مرغ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
افرادی که از صداهایی مثل جویدن، هورت کشیدن، نفس کشیدن، فین کردن، سوت زدن دیگران عصبی میشن به صدابیزاری مبتلا هستن!
طبق تحقیقات بخش مسئول احساسات در مغز این افراد بیش از حد فعال استدقیقا منم... دست خودم نیس واقعا عصبیم میکنه
همش باید بگم اروم غذا بخورید چرا انقد سر وصدا میکنیدوای وای این منم..از هیچی به اندازه این عصبی نمیشم..یکی با سروصدا یچی بخوره
یبار پیاله ماستمو پاشیدم تو صورت دوستم..همدرد منی پس
️
-
@fatemeh_banoo
بیماری،
️
یعنی ما مریض محسوب میشیم️
️؟؟؟
دستتون درد نکنه دیگ
️
به خدا تو خونه نه میشه خیار خورد نه کاهو، حالا هورت کشیدنو من خودم خوشم نمیاد ولی دیگه چطوری میشه خیارو بی صدا خورد :| ؟
@fatemeh_banoo -
کسی گزینه 2 تخمین رتبشو بهش دسترسی داره؟ نامردا برش داشتن :| قلم چیم که از خودش ابداع چند از 10 داشته
کسی گزینه 2 تخمین رتبشو بهش دسترسی داره؟ نامردا برش داشتن :| قلم چیم که از خودش ابدا چند از 10 داشته
گزینه دو گذاشته برای کسایی ثبت نام کنن.. قلم چی بود تخمین رتبش که. جدیدا برداشته حتما
-
به خدا تو خونه نه میشه خیار خورد نه کاهو، حالا هورت کشیدنو من خودم خوشم نمیاد ولی دیگه چطوری میشه خیارو بی صدا خورد :| ؟
@fatemeh_banoo@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banooخیار رو برش نازک بزنید اروم اروم گاز بزنید میل کنید
خواهر منم نمیتونه جلو من چیزی بخوره -
کسی گزینه 2 تخمین رتبشو بهش دسترسی داره؟ نامردا برش داشتن :| قلم چیم که از خودش ابدا چند از 10 داشته
گزینه دو گذاشته برای کسایی ثبت نام کنن.. قلم چی بود تخمین رتبش که. جدیدا برداشته حتما
اره دیگه
فکر کنم قیمت دلار رو اینام تاثیر داشتهانقد خوب بود تخمین گزینه2، قشنگ تراز هر درسو میداد
@fatemeh_banoo -
@fatemeh_banooخیار رو برش نازک بزنید اروم اروم گاز بزنید میل کنید
خواهر منم نمیتونه جلو من چیزی بخوره:| اینا پر فیبر و اسکلروئیدن :| چطوری بی صدا خورد :| برش نازکم بزنیم باز صداشون درمیاد
@fatemeh_banoo -
اره دیگه
فکر کنم قیمت دلار رو اینام تاثیر داشتهانقد خوب بود تخمین گزینه2، قشنگ تراز هر درسو میداد
اره دیگه
@fatemeh_banooمتن لینک
با درصده برای قلم چی اما تراز نمیده درصد و رشته قبولی
به کارتون نمیاد هوم؟ -
دارم به گذشته نگاه میکنم...ازهفته های اولی توی تیر ک شروع کردم،تا دی ک توی عکس میبینید،تا اخرین ۱۷روزی ک نوشتم و الان روی روز دهمش و ساعت ۱۲و نیم،نیمه شبشه!!!
روزایی ک میانگین از ۱۰ دوازده نیومدن پایین،ثانیه هایی ک شبش از فکر خوابت نمیبرد و صبحش با سردرد تا شب طی اش میکردی،همش میاد جلو چشمم....مثل دود ی سیگار،میکشه وسط دلت،نابودت میکنه و میره....
هزاران ایده ای ک تا صبح روش فکر شد ک چطور ب تاپترین نقطه برسونه ادمو و ب ارمغان بیاره ی شادی بزرگ رو واسه خودم و دونفری ک بجز غم از من چیزی نصیبشون نشد......
بزرگترین ریسکی ک توی عمرم کردم و حجمی ک ب ماه اخر انداختم،مثل ی بند باز توی ی متریه برد،ی میلمیتر خطا،ارتفاع بیشتر،سقوط بیشتر...
۱۲۰۰صفحه حاصل خلاصه، تکنیکها ی سریع پاسخ دادن کتابهای اختصاصی، از چندده هزار تست ریاضی فیزیک شیمی زیست..
تکنیک های ادبیات،زبان ،عربی
ی دیوار دورتادور نوشتن،تابشه روی ۱۳۳درصد دینی حساب کرد...
اما....
ی دفعه میبینی مسیر عوض میشه،مثل بازی ماشین ریس،نیتروها رو ذخیرع کردی بزنی ی دفعه،میگن عمووو استفاده نکردی سوخت....
دو هفته ی اخری ک از میانگین ۲۰۰۰صفحه توی هفته ی اولش ۱۷۰صفحع خونده میشه و میانگین تو هم مرگ ارزوهاتو میبنی...
ی نفس عمیق میکشی،چشاتو میبندی، تازه میبنی زیر کلر شدی خیس عرق...
میبنی قلبت داره درمیاد،نگاه میکنی اره آب یخ هم داری اوردوز میکنی...مثل تیک دارای عصبی دستت چرب شده از بس توی موهات کشیدیش و مثل دیونه ها تا ۴و پنج صبح راه میری فک میکنی چطور برسونیش...ی موقع تلاش نمیکنی و نابود میشی
ی موقع تلاشات جلوی چشمت نابود میشه،دردش درد بدیه،قلبی ک داره درمیاد...در و دیوارا عکسهای دانشگاهایی ک چسبوندی همشون رو مغزت رژه میرن،ب بالا فک میکردی،میکنی و ب پایین محکوم میشی...
محکوم میشی....
۶تیرماه ۹۷
00:43 دقیقه نیمه شب.... -
:| اینا پر فیبر و اسکلروئیدن :| چطوری بی صدا خورد :| برش نازکم بزنیم باز صداشون درمیاد
@fatemeh_banoo -
:| اینا پر فیبر و اسکلروئیدن :| چطوری بی صدا خورد :| برش نازکم بزنیم باز صداشون درمیاد
@fatemeh_banooبیشتر از خیار با ته دیگ و چیپس و هورت کشیدن چایی مشکل دارم
-
اره دیگه
@fatemeh_banooمتن لینک
با درصده برای قلم چی اما تراز نمیده درصد و رشته قبولی
به کارتون نمیاد هوم؟نه ترازش برام مهمه
میخوام ببینم الان وقت بذارم روی زیست که بتونم بالای 85 و شیمی بالای 60 اینا بزنمش و ریاضی فیزیک در حد 20 درصد کافیه یا اینکه باید این دوتا رو هم بیارم بالاتر
@fatemeh_banoo -
@fatemeh_banooبیشتر از خیار با ته دیگ و چیپس و هورت کشیدن چایی مشکل دارم
-
نه ترازش برام مهمه
میخوام ببینم الان وقت بذارم روی زیست که بتونم بالای 85 و شیمی بالای 60 اینا بزنمش و ریاضی فیزیک در حد 20 درصد کافیه یا اینکه باید این دوتا رو هم بیارم بالاتر
نه ترازش برام مهمه
@fatemeh_banooراستش من خیلی از کارنامه ها رو نگاه کردم
همین قبولی های 97
مثلااونایی ک فیزیک رو 30 زده بودن شیمی70 زده بودن
یا مثلا اونایی ک ریاضی رو بالا زده بودن مثلا60 به بالا اونا شیمی 40 زده بودن
رتبشونم خوب بود -
@تخم-مرغ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
️
@تخم-مرغ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
️
دیواااااانه کنندس
من امروز سر صبحانه هندزفری داشتم