هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
سلام
امروز خیلی هاتون کنکور دادین که امیدوارم نتیجش خوب باشه و به هدفتون برسین
و دوستای خوبم که فردا کنکور دارین
براتون دعا می کنیم
abcc revival @Amir-Bernousi @fatemeh_banoo @میلااد _MILAD_ Brilliant آسمان ِ آبی ققنوس mriaw اکالیپتوس @Mahed mahoor @Sobhan-1999 dlrm @zedtwo najafiali78 Acola @HÏÏSS
marzyeh78 marylb
دکتر معین که الان آیدیش رو ندیدم دختر شیرازی آبی عینک ریبون زن که بابونه دم می کنی برام :smiling_face_with_open_mouth: آیدیتو پیدا نمی کنم
و همه ی تجربی های گل
ببخشین اگه کسی تو لیست نبود -
سلام
براتون دعا می کنیم
abcc revival @Amir-Bernousi @fatemeh_banoo @میلااد _MILAD_ Brilliant آسمان ِ آبی ققنوس mriaw اکالیپتوس @Mahed mahoor @Sobhan-1999 dlrm @zedtwo najafiali78 Acola @HÏÏSS
marzyeh78 marylb
دکتر معین که الان آیدیش رو ندیدم دختر شیرازی آبی عینک ریبون زن که بابونه دم می کنی برام :smiling_face_with_open_mouth: آیدیتو پیدا نمی کنم
و همه ی تجربی های گل
سلام
براتون دعا می کنیم
marzyeh78 marylb
و همه ی تجربی های گل
موفق باشین فردا دوستان : )
خدا به همراهتون میاد و همیشه هستش، پس اگه چیزی شد بهش پناه ببرین
شب بخیر
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
موفق باشین فردا دوستان : )
خدا به همراهتون میاد و همیشه هستش، پس اگه چیزی شد بهش پناه ببرین
شب بخیر
شما هم موفق باشی .... زیستو منهدم کنیم
-
نه استرس کنکور ربطی به سن نداره
نگفتم نظرش عوض میشه یا چی میگم نری بخوابی باختی هم نیس داستان
ولی باید دراز بکشن که حداقل بدنشون استراحت کنه
اینکه خوابت نبره طبیعیه همه هم میدونن ولی باز شب کنکور نگران میشی چرا خوابم نمیبره چه غلطی کنم
@Saahaar -
من هنوز کار دارم یه 3 ساعتی خوابم نمیبره طبق معمول ... دوستایی که فردا مثل من ازمون دارن امیدوارم که بهترین ازمونو بدین ... یاد زحمتایی بیافتین که کشیدین و یه تصویر داشته باشین گوشه ی ذهن از تمام استادایی که خسته میومدن برای موفقیت ما تدریس میکردن... من اقای امینی راد میدیدم ریاضی کاملا واضح بود خستگی زیادی داشتن ولی به خاطر ماها کم نیاوردن و ادامه دادن. یه تیم از الا که برای موفقیت ما مثل یه پازل جور شدن.... بریم برای موفقیت....
-
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@میلااد برات ارزوی موفقیت دارم
گراسیاس
چی؟
-
من هنوز کار دارم یه 3 ساعتی خوابم نمیبره طبق معمول ... دوستایی که فردا مثل من ازمون دارن امیدوارم که بهترین ازمونو بدین ... یاد زحمتایی بیافتین که کشیدین و یه تصویر داشته باشین گوشه ی ذهن از تمام استادایی که خسته میومدن برای موفقیت ما تدریس میکردن... من اقای امینی راد میدیدم ریاضی کاملا واضح بود خستگی زیادی داشتن ولی به خاطر ماها کم نیاوردن و ادامه دادن. یه تیم از الا که برای موفقیت ما مثل یه پازل جور شدن.... بریم برای موفقیت....
برو برای موفقیت
amir bahrami -
نه استرس کنکور ربطی به سن نداره
نگفتم نظرش عوض میشه یا چی میگم نری بخوابی باختی هم نیس داستان
ولی باید دراز بکشن که حداقل بدنشون استراحت کنه
اینکه خوابت نبره طبیعیه همه هم میدونن ولی باز شب کنکور نگران میشی چرا خوابم نمیبره چه غلطی کنم
@Saahaar -
برو برای موفقیت
amir bahrami -
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@ماندانا80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@میلااد برات ارزوی موفقیت دارم
گراسیاس
چی؟