هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
یکی از اشناها دزد خونشو زده بود کلی پول و طلا : /
یکی از همین دعا نویسا دزدو پیدا کرد
طرف آشنا هم دراومده بود -
من جنارو حساب نمیکنم اصا زیادم درگیرشون نیستم حرفشونم نمیزنم وقتی تنهام تو خونه از دزد بیشتر میترسم تا جن
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من جنارو حساب نمیکنم اصا زیادم درگیرشون نیستم حرفشونم نمیزنم وقتی تنهام تو خونه از دزد بیشتر میترسم تا جن
کاریشون نداشته باشی کاریت ندارن
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Saahaar فکر کنم ده تا شارژ استفاده نکرده دارم
خب برا چی انبار میکنی
صدقشون بده تا زیاد شن -
@Saahaar فکر کنم ده تا شارژ استفاده نکرده دارم
خب برا چی انبار میکنی
صدقشون بده تا زیاد شن -
به نظر من به طراح کنکور نمیشه ایراد گرفت که چرا طبق گذشته عمل نکرده... چون هیچ جایی نوشته نشده از چه مبحثی چند سوال و با چه سطحی میاد و وقتی حرف از بودجه بندی میاد وسط معیار صرفا عملکرد گذشته طراحه. در ضمن اینکه سوال سخت دانش آموز قوی و متوسط رو از هم جدا میکنه، تغییر بودجه بندی و شکستن عادت گذشته هم دانش آموز متوسط و ضعیف رو جدا میکنه.
شاید بعضیا بگن تو خرت از پل گذشته از سر خوشی داری این حرفا رو میزنی اما من همیشه به این معتقد بودم که وقتی یه مبحث خونده میشه یعنی اماده م ازش هر سوالی بیاد حل کنم و تنها اعتراضی که واردِ، خارج از کتاب بودن سوالاست. با زیاد شدن سوالها از یه مبحث عمق مطالعه دانش آموز سنجیده میشه.
البته شاید بگیم که مباحث نظام جدید گستردگی کم تری دارند پس کارشون ساده تره ولی اینو هم نباید نادیده بگیریم که امسال همه ی نظام قدیم ها پشت کنکوری بودن و مطالب رو از قبل دارن و یکسال خالی فرصت دارن برای تقویت مباحثی که خوندن.
امیدوارم که هر کس با توجه به تلاشش نتیجه بگیره@bfesfilmbvxazsjk
پست قبلمم گفتم اصلا بحث باید و نبایدِ طراح نیست و نظام قدیم و جدید...یکی مثل منی ک گیاهی چندسال پیش خونده،ویروس باکتری و قارچ و ....روزنامه وار،سینماتیک بخش اولش و نه قرقر خونده نه سطح شیبدار و.....با اونیکه پدرش دراومده توی این ی سال روی این مباحث الان هردو توی ی سطحیم!!! -
@__3BI__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@آسمان-تاریک ی بچرو گذاشت جلوش و بچه میگف کجاس؟
دقیقاااا
-
@آسمان-تاریک ی بچرو گذاشت جلوش و بچه میگف کجاس؟
دقیقاااا
-
@Saahaar
نه ممنون انبار میکنم درمواقع اضطراری
تا اونموقع اعتبارش تموم میشه
بالاخره از من گفتن -
@bfesfilmbvxazsjk
پست قبلمم گفتم اصلا بحث باید و نبایدِ طراح نیست و نظام قدیم و جدید...یکی مثل منی ک گیاهی چندسال پیش خونده،ویروس باکتری و قارچ و ....روزنامه وار،سینماتیک بخش اولش و نه قرقر خونده نه سطح شیبدار و.....با اونیکه پدرش دراومده توی این ی سال روی این مباحث الان هردو توی ی سطحیم!!! -
@آسمان-تاریک موکل وارد بدن بچه شده و حرف میزده
یا ابرفض
-
@آسمان-تاریک موکل وارد بدن بچه شده و حرف میزده
یا ابرفض