هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
Brilliant ولییی من دلم واسه دیوونه بازیام بادوستم تنگ میشهه
دنیا اسکندری در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Brilliant ولییی من دلم واسه دیوونه بازیام بادوستم تنگ میشهه
تنگ نشه عجیبه
-
سیم هدفون چنده ؟ :confused_face:
@D-fateme-r من خریدم ۵ ۱۰۰سال پیش
-
😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😶😐😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😐😐😐😐😐😐😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😶😐😐😶😐😶😐😶😐😶😐😶😶😶😶😐😐😐😐😶😶😶😶😐😐😐😶😶😶😐😐😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑
-
😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😶😐😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😐😐😐😐😐😐😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😶😐😐😶😐😶😐😶😐😶😐😶😶😶😶😐😐😐😐😶😶😶😶😐😐😐😶😶😶😐😐😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑
-
ولی..
منم بااین که دوستم خیلی بدجنس بود..
ولی..ولی..
دلم برای خلوچل بازیای بعدکلاسمون تنگ شده
😑😑😑Flight من خودمم سردسته بودم ولی خبببببب بخاطریه.........باهم بدشدیم که ارزش نداش اصلا
-
@میلااد هااااچته
-
@میلااد ای ..بابا
-
هم حالم بهم میخوره هم دلم درد میکنه :confused_face:
ماکارونیه خراب بود :confused_face: -
Flight من خودمم سردسته بودم ولی خبببببب بخاطریه.........باهم بدشدیم که ارزش نداش اصلا
دنیا اسکندری 😑چی بگم والا...
#منم یجورایی سردستشون بودم😁 -
ماکارونیه خراب بود :confused_face:@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ماکارونیه خراب بود :confused_face::grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
@میلااد 🤗🤔🤔
-