هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
athenaa ینی واقعا نمیتونه بفهمی ۲تا بیشتره یا ۵ تا😄😄😄😄 ما از عمر ۲ تا خوردیم شما چی عمر خربین و بهترین بازیکنه اسیا کردین برو از بیرانوند بپرس بیشتر بت توضیح میده...البته دستمال یادت نره با خودت ببری چون وسطه حرفاش گریش میگیره ..میگه👈
از عمرای شهر بیزارم چون با یکشون خاطره داررررررم...😄😄😄😄😅😅😅@niusha-7 😂 ۶ تام ک از العین خوردی
۶ تا ک از خودمون خوردی
به ما ک نزذید ک زبونت درازه
استقلال یه خسرو داره سانت بکشع
فقط بلدن دفاع کنه
تو بازیه السد
۴۰ دقع بازی کردید بعد مثل همیشه رفتید تو دروازه 😂😁اصلا دارم با یه تیم بی تاکتیک بحث میکنم 🤣😂 -
گاهی بی توجه باش به تمام ادم های سمی اطرافت!!!!....:)
-
athenaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
masoud 😑 میبینید تلوهدا با استقلالی دارم بحث میکنم
واقعا پرسپولیس داره به کجا میره 😑حیف نگاه کردن بازی لیگ ایران
بازی اروپا اونم تو کلاس کلاسیک جهانی چیزی بیشتر از لیگ ایران از فوتبال به مخاطبش میده -
athenaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
masoud 😑 میبینید تلوهدا با استقلالی دارم بحث میکنم
واقعا پرسپولیس داره به کجا میره 😑حیف نگاه کردن بازی لیگ ایران
بازی اروپا اونم تو کلاس کلاسیک جهانی چیزی بیشتر از لیگ ایران از فوتبال به مخاطبش میده -
@niusha-7 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
masoud تو اروپا فقط بارسا عشقه💗💙
مادریدستا و افتخار باشکوه یک باشگاه
-
-
athenaa اصن ی چیزی:تو برو ، هروقت یه بار فقط ی بارم ک شده تونستید فینال اسیا رو ببینید اونوقت بیا صحبت کنیم...
اخ ب ما نمیخوری لنگــــــــــــــــــــــــی👑💙🌟🌟@niusha-7 مام اگر مثل شما با ۴ تا تیم بازی میکردیم مثل اون سالی ک شما قهرمان شدین...
شما برو ۶ تا بخور -
ساراااااا سلام اجی 😍😍😍😍
-
@niusha-7 مام اگر مثل شما با ۴ تا تیم بازی میکردیم مثل اون سالی ک شما قهرمان شدین...
شما برو ۶ تا بخور -
athenaa هه۶تارو ک شما میخوری اونم پنجتاشو از ی بازیکن😄
البته کاریت ندارم هرچقد دوس داری بگو ۶ چون اگ این ۶ رو از شما بگیرن حرفی برا گفتن ندارید😄@niusha-7 شمام یه چهار داشتید ک ۴ تا خوردید روتون نشد بگید دیگ