هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@FarZanehh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
وایی بسه دیگه غمگین نفرستید
امشب نمیدونم چرا ولی دلم عجیب گرفته
نمیدونم کسی ک خیلی براش ارزش قائلی یه چیزی میگه یه حرفی میزنه ک ناخواسته تموم دلتو غم میگیره
امشب حال من اینجوریه سعی میکنم نادیده بگیرم ولی نمیشه -
نمیدونم کسی ک خیلی براش ارزش قائلی یه چیزی میگه یه حرفی میزنه ک ناخواسته تموم دلتو غم میگیره
#جهت عوض کردن بحث:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:@DR-moein وایییی کاکائوش ماله منه
-
من خیلی از این دل گرفتی ها داشتم...بهتره به کسی نگی...یه بار خودت تحمل کنی دیگه بقیشم میتونی...
-
#جهت عوض کردن بحث:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:@DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
#جهت عوض کردن بحث:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:ممنون
خیلی خوشمزه است انگار
دلمان خواست -
من خیلی از این دل گرفتی ها داشتم...بهتره به کسی نگی...یه بار خودت تحمل کنی دیگه بقیشم میتونی...
اره درسته حرفت
چش چش نمیگم دیگه -
خیلی وقت بود از عشقم غافل بودم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
اره درسته حرفت
چش چش نمیگم دیگه -
#جهت عوض کردن بحث:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:@DR-moein نمیشد نفرستییین؟؟؟
-
@FarZanehh
نَ -
@i-sorna در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه مگه روانشناسا هم دلشون میگیره؟
روانشناسا هم دل دارن خو
بگیر نگیر داره دیگه
برای منم گرفته -
@FarZanehh
نَ@DR-moein حداقل یه گلی یه عکس خنده دار میفرستادین
اخه بستنی.... نصفه شبی من از کجا بستنی بیارم :disappointed_but_relieved_face: :disappointed_but_relieved_face: (درحالی که عصر دوتا خوردم)
-
خیلی وقت بود از عشقم غافل بودم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خیلی وقت بود از عشقم غافل بودم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:عشقتونو به رخ میکشین
پس عشق منو ندیدین -
سر آن ندارد امشب
که به چشم ،اید خوابی -
@i-sorna اره
-
@DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خیلی وقت بود از عشقم غافل بودم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:عشقتونو به رخ میکشین
پس عشق منو ندیدینفااطمه
کو کو ببینم