هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
سلام
-
تا حالا شده الکی حالتون گرفته باشه؟
-
@zahra-77 هدفمو دس نیافتنی میبینم برا همینه سستم حرفه بقیه ام ک قوز بالا قوزه
شاپرک خسته شما امسال برای کنکورت چقدر تلاش کردی؟ چقدر قدم برداشتی ؟ چقدر درس خوندی؟ از خوابت برای درست گذشتی؟
-
@zahra-77 هدفمو دس نیافتنی میبینم برا همینه سستم حرفه بقیه ام ک قوز بالا قوزه
شاپرک خسته
اصلا نباید یه همچینین فکری بکنی...مگه اونی که بدست اورده هدفی مثل هدف تورو چه فرقی داره باتو؟
جز زیادخوندش و تلاشش -
sheydadb37 اره خیلی حس داغونیه
-
شاپرک خسته شما امسال برای کنکورت چقدر تلاش کردی؟ چقدر قدم برداشتی ؟ چقدر درس خوندی؟ از خوابت برای درست گذشتی؟
@zahra-77 دو ماهه اخر رو نخوندم فقط
درست درس نخوندم -
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من خیلی شده ولی الکی نه
-
شاپرک خسته
اصلا نباید یه همچینین فکری بکنی...مگه اونی که بدست اورده هدفی مثل هدف تورو چه فرقی داره باتو؟
جز زیادخوندش و تلاشش@Dr-Mahbube امید داشته خودشو باور داشته من ندارم خیلی وقته این حسو نابود کردن برام
-
@zahra-77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
%(#23eb58)[سلام دوستان کسی فرم برنامه ریزی هفتگی داره بده من از روش پرینت بگیر]م
سرچ کنی تو نت میتونی پیدا کنی
-
شاپرک خسته
جز زیادخوندش و تلاشش@Dr-Mahbube دقیقا همینه وقتی برای بدست اوردن چیزی تلاش نمیکنیم پس نباید انتظار داشته باشیم که بهش برسیم پس ناراحتی دوستمون بی دلیله ایشون بیشتر بخاطر سرکوب بقیه ناراحته تا نتیجه ای که بدست اورده
-
هعییییییی
-
@zahra-77 دو ماهه اخر رو نخوندم فقط
درست درس نخوندمشاپرک خسته همون دوماه دوماه تلایی و موقع جمعبندی و تغییر رتبس گذشته ها گذشته پس نباید ناراحت باشی مهم ایندس
-
@SOBHAN-1999 نا امیدم
خسته ام
راهی برا رسیدن ب هدفم ندارم -
شاپرک خسته همون دوماه دوماه تلایی و موقع جمعبندی و تغییر رتبس گذشته ها گذشته پس نباید ناراحت باشی مهم ایندس
@zahra-77 طلاییییی چقدر من اشتباه تایپی دارم
-
@SOBHAN-1999 نا امیدم
خسته ام
راهی برا رسیدن ب هدفم ندارمشاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@SOBHAN-1999 نا امیدم
خسته ام
راهی برا رسیدن ب هدفم ندارماز حالا جا زدی؟فکر نمیکنی یکم زوده واسه نا امید شدن؟
-
@هناس
کوره هناااس
خیلی اسم کاربریتون قشنگ بود
لایک -
@Dr-Mahbube امید داشته خودشو باور داشته من ندارم خیلی وقته این حسو نابود کردن برام
شاپرک خسته
این سرکوفتا و ناراحتی ها توخونه هرکنکوری هست مخصوصا اگه پشت کنکورباشه.خودتو نباز ازاینکه تو ناامید بشی هیچی درنمیاد جز عقب افتادن و تلاش نکردن.
به قول دوستمون تنها راهش اینه که نشون بدی تغییرکردی مثلا با تراز ازمون اولت... -
@SOBHAN-1999 نا امیدم
خسته ام
راهی برا رسیدن ب هدفم ندارمشاپرک خسته شما که درس خوندی یه پیش زمینه ای هم داری ماهاکه چند وقت از درس فاصله داشتیم باید چی بگیم بنظرم خواستن توانستن است