هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@SOBHAN-1999 اینکارو کردم ی برنامه بلند بالا هم نوشتم ولی تمام وقتمو پرکرده اصن ب برنامم ک نگاه میکنم خسته میشم
@FatiJoooooni من برنامه ی یه ماهه افشار رو گذاشتم
-
من نمیدونم تست پوششی وکوئیز چجوریه دوستان
میشه توضیح بدین؟ -
@أسماء
تازه اون ور بخوای یه ماشین بگیری 30 دینار میشه330 هزار تومان -
فعلا دوستان خدا نگهدارتون.
Leily joon خدانگهدارت
-
@أسماء
تازه اون ور بخوای یه ماشین بگیری 30 دینار میشه330 هزار تومان -
میشه توضیح بدین؟elham_ramezani تست پوششی چیست؟
امروز درس رو میخونی فردا که میخوای درس جدید بخونی 5 تا هم از تستای دیروز میزنی. امتحان دادی تست رو درست جواب ندادی و حل کردی تو خونه میشه پوششی. -
elham_ramezani تست پوششی چیست؟
امروز درس رو میخونی فردا که میخوای درس جدید بخونی 5 تا هم از تستای دیروز میزنی. امتحان دادی تست رو درست جواب ندادی و حل کردی تو خونه میشه پوششی.@mlb در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
امروز درس رو میخونی فردا که میخوای درس جدید بخونی 5 تا هم از تستای دیروز میزنی. امتحان دادی تست رو درست جواب ندادی و حل کردی تو خونه میشه پوششی.بابا ایول ب این مخ
-
@SOBHAN-1999 اینکارو کردم ی برنامه بلند بالا هم نوشتم ولی تمام وقتمو پرکرده اصن ب برنامم ک نگاه میکنم خسته میشم
@FatiJoooooni
همیشه بچه ها وقتی میخوام برنامه بچنن یخلیییییی خوش بینامه نگاه میکنن مثلا میگن 5 صبح شروع میکنم در صورتی که کلا 8 بیدار میشه و از این جور چیز ها برنامتون رو طبق توانایی هاتون بچینید تا بتونید انجامش بدید بعد کم کم وقت رو زیاد کنید -
@FatiJoooooni
همیشه بچه ها وقتی میخوام برنامه بچنن یخلیییییی خوش بینامه نگاه میکنن مثلا میگن 5 صبح شروع میکنم در صورتی که کلا 8 بیدار میشه و از این جور چیز ها برنامتون رو طبق توانایی هاتون بچینید تا بتونید انجامش بدید بعد کم کم وقت رو زیاد کنید -
@SOBHAN-1999 یا ابلفصـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــل
شـه خبرع@أسماء
امثال وضع خیلی بده -
@أسماء
امثال وضع خیلی بده -
-
امروز درس رو میخونی فردا که میخوای درس جدید بخونی 5 تا هم از تستای دیروز میزنی. امتحان دادی تست رو درست جواب ندادی و حل کردی تو خونه میشه پوششی.@mlb کوئیزهای 20تایی که دکترافشارمیگن ازکجاس؟
-
میشه توضیح بدین؟elham_ramezani میتونی سوالای تشریحی رو هم بزاری جز پوششیا اینطوری راحت تعداد تستای روزانه ات بالای سیصدتا میرسه
-
mo
علیک سلام