هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دعوا
تخمه
الان دیگ پاشو بیار وای زبونم مو دراورد ینی شیرازی الاصلی تو
خو تا میخوای بگی پاشو پاشو،خودت پاشو
من پا نمیشم
جون خاله جون؟
وای سارا یاد اسیا بچرخ افتادم
یادته؟
آسمان ِ آبی یااااااادش به خیررر
آاآآه
چ خاطراتی
چ رفقایی
الان کجان؟ -
دعوا
تخمه
الان دیگ پاشو بیار وای زبونم مو دراورد ینی شیرازی الاصلی تو
خو تا میخوای بگی پاشو پاشو،خودت پاشو
من پا نمیشم
جون خاله جون؟
وای سارا یاد اسیا بچرخ افتادم
یادته؟
آسمان ِ آبی اررررررره اسیا بچرخ
-
آسمان ِ آبی یااااااادش به خیررر
آاآآه
چ خاطراتی
چ رفقایی
الان کجان؟Unique 7 هر کدومشون تو یه سرزمین...
-
-
Unique 7 هر کدومشون تو یه سرزمین...
آسمان ِ آبی 3/4شون خونه ی شوهر
-
-
به افسون دنائت غافلی از ننگ پامالی
به پستی متهم هرگز نمیداند زمین خود رادر اینگلشن نباید خار دامان هوس بودن
گل آزادگی رنگی دگر دارد بچین خود راچقدر خستم
چقدر حرفا تو دلم موند
چقدر بی خوابی،تو خوابام میبینم
چقدر....
شبخوش -
سلام
رسم تودلی این بود که همه برای خلاصی از اون حسی که قلبشونو درد میاره، ذهنشونو مشغول میکنه حرف دلشونو بزنن، ولی من این کار رو یاد نگرفتم. یاد گرفتم دردمو توی دلم نگه دارم (شاید مزخرف یا مضخرف باشه:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: ) چون نمیدونم اونی که الان دارم باهاش حرف میزنم شاید همین لحظه ای که میبینمش رو فقط شاد هست و اونقدر غم داره که حق ندارم این لحظه رو ازش بگیرم، یاد نگرفتم درد یه نفرو ببینم و کمک نکنم و هزاران یاد نگرفته های دیگه. برای همین از اینکه میبینم ناراحتین، خسته این، حرفای نزده ای دارین که حتی اینجا نمیتونین بزنین ، قلبم درد میگیره. به همین خاطر از این به بعد شاید این تاپیک رو نیام ولی به رسم ادب و حرمت زمانی که این چند روزه باهاتون بودم خواستم به صورت کتبی ازتون خداحافظی کنم(الان دارم فکر میکنم مگه رئیس جمهورم:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: ، به دقیقه نرسیده کلا نام کاربریتو فراموش میکنن، اصلا شاید اسمتم تا حالا ندیدن اییییی اعتماد به سقف) توی تاپیکای دیگه شاید دوباره حرف زدیم.
دوستتون دارم، بهترینا رو براتون آرزو میکنم.
گاهی نه آشنا درد را می فهمد
نه حتی صمیمی ترین دوست
گاهی، باید تنهایی درد را فهمید
تنهایی خلوت کرد
تنهایی آرام شد
وتنهایی خدا میداند
چه می گذرد در دلتاز اونایی که اینجا (فقط اینجا نه تاپیکای دیگه
) حرفی گفتم که رنجونده اونارو رسما حلالیت میخوام ( خداییش حلال کنین همین الان، حوصله ندارم اون دنیا کیسه کیسه بهتون از ثوابام بدم
)
-
سلام
رسم تودلی این بود که همه برای خلاصی از اون حسی که قلبشونو درد میاره، ذهنشونو مشغول میکنه حرف دلشونو بزنن، ولی من این کار رو یاد نگرفتم. یاد گرفتم دردمو توی دلم نگه دارم (شاید مزخرف یا مضخرف باشه:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: ) چون نمیدونم اونی که الان دارم باهاش حرف میزنم شاید همین لحظه ای که میبینمش رو فقط شاد هست و اونقدر غم داره که حق ندارم این لحظه رو ازش بگیرم، یاد نگرفتم درد یه نفرو ببینم و کمک نکنم و هزاران یاد نگرفته های دیگه. برای همین از اینکه میبینم ناراحتین، خسته این، حرفای نزده ای دارین که حتی اینجا نمیتونین بزنین ، قلبم درد میگیره. به همین خاطر از این به بعد شاید این تاپیک رو نیام ولی به رسم ادب و حرمت زمانی که این چند روزه باهاتون بودم خواستم به صورت کتبی ازتون خداحافظی کنم(الان دارم فکر میکنم مگه رئیس جمهورم:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: ، به دقیقه نرسیده کلا نام کاربریتو فراموش میکنن، اصلا شاید اسمتم تا حالا ندیدن اییییی اعتماد به سقف) توی تاپیکای دیگه شاید دوباره حرف زدیم.
دوستتون دارم، بهترینا رو براتون آرزو میکنم.
گاهی نه آشنا درد را می فهمد
نه حتی صمیمی ترین دوست
گاهی، باید تنهایی درد را فهمید
تنهایی خلوت کرد
تنهایی آرام شد
وتنهایی خدا میداند
چه می گذرد در دلتاز اونایی که اینجا (فقط اینجا نه تاپیکای دیگه
) حرفی گفتم که رنجونده اونارو رسما حلالیت میخوام ( خداییش حلال کنین همین الان، حوصله ندارم اون دنیا کیسه کیسه بهتون از ثوابام بدم
)
@marylotfi کجااااااااااااااااااااااااااا نرووووووووووووووووو
-
سلام ملت
-
سلام ازجزوه های فیزیک کامران استفاده کردین
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء -
من همیشه فک میکردم ،من بیشتر از همه آنلاینم ولی تازه متوجه شدم هروقت پست میذارم یک ثانیه بعد @هناس لایک میکنه
طبق قوانین احتمال و مجموعه ها انلاین بودن این کاربر بیشتر مساوی از انلاین بودنه منه،یعنی حداقل برابر منه
-
من همیشه فک میکردم ،من بیشتر از همه آنلاینم ولی تازه متوجه شدم هروقت پست میذارم یک ثانیه بعد @هناس لایک میکنه
طبق قوانین احتمال و مجموعه ها انلاین بودن این کاربر بیشتر مساوی از انلاین بودنه منه،یعنی حداقل برابر منه
-
SenatOr
نه من گوشیم رو صفحه انجمن میذارم درس میخونم هر یکساعت نگاه میکنم کی پیام داده چخبرع،
این تناقض اینطوری توجیح میشه -