هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
شبتون بخیر
-
شبتون بخیر
-
شبتون بخیر
-
🔹 باید هم می خوابیدید نباید بیدار موند
وایییییییی این بخش مصاحبه فوق العاده بوددددددد:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
negaarin در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
🔹 باید هم می خوابیدید نباید بیدار موند
وایییییییی این بخش مصاحبه فوق العاده بوددددددد:
من ندیدم اینو /: -
@reza-sin
با دقت ببینید پیداش میکنید :/
از خودم درنیاوردم :///من این همه خلاقیت ندارم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 -
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خیلی نامردین میخواستم بخوابم حداقل باهام خدافظی هم نکردین):
شبتون بخیرشبت قشنگ
-
تعداد صفحات تاپیک زیاد شد نگید چقد حرف زدین....😐
یادتون باشه یادآوری شکلک های کیبورد بود -
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
negaarin مسخره میکنید دیگه :face_with_tears_of_joy: :smirking_face:
نه بخدا مسخره چیه:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
خب جواب خفنی بود:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: خیلی خوب بود عاقا:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: کل بخیه های صورتم باز شد:neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face:
سعی میکنم دیگه بهش فک نکنم:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:negaarin :neutral_face: آره منم تقریبن پوکر فیس شده بودم
قانع کننده بود:neutral_face: -
بریم به زندگیمون برسیم...
ولی سعی کنید تو زندگیتون هیچقوت با آدمایی که هر ثانیه ی جورن معاشرت نکنید
همیشه خودتون باشین و ادا ی کسی رو در نیارید
حتی اگه آدمه خوبی نباشید ...آرزوی موفقیت دارم برای همتون...
خدانگهدار آلایی های عزیز:rose:
دانش-آموزان-آلاء -
بریم به زندگیمون برسیم...
ولی سعی کنید تو زندگیتون هیچقوت با آدمایی که هر ثانیه ی جورن معاشرت نکنید
همیشه خودتون باشین و ادا ی کسی رو در نیارید
حتی اگه آدمه خوبی نباشید ...آرزوی موفقیت دارم برای همتون...
خدانگهدار آلایی های عزیز:rose:
دانش-آموزان-آلاء