هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
دینی 80 وخورده ای تراز داده زیر 6براش
ملت خرخونآسمان ِ آبی دیگه خرخون گذشته..
تالاب گاوخونی شده دیگه -
آسمان ِ آبی دیگه خرخون گذشته..
تالاب گاوخونی شده دیگهUnique 7 اره اصن گرخیدم از اینا
-
Unique 7 اره اصن گرخیدم از اینا
آسمان ِ آبی
تیغ کیلویی چند؟اینا هم تو تعریف خر خون جا میشن؟لعنتی هم عادی زده هم گواه هم موازی رو هم اضافه زده همه رو هم صد زده -
آسمان ِ آبی
تیغ کیلویی چند؟اینا هم تو تعریف خر خون جا میشن؟لعنتی هم عادی زده هم گواه هم موازی رو هم اضافه زده همه رو هم صد زده -
آسمان ِ آبی
تیغ کیلویی چند؟اینا هم تو تعریف خر خون جا میشن؟لعنتی هم عادی زده هم گواه هم موازی رو هم اضافه زده همه رو هم صد زده@Syner یاخدا
-
آسمان ِ آبی
@Syner بیشتر اینا سوالا رو میخرن امروز من قلم چی کلاس داشتم رفتم دیدم خر خونای شهرمون گوشی دستشون بود از روی اون میزدن همیشه ام اول شهرن
-
@Syner البته اینم در نظر داشته باش که سوالا فروش میره و ...
-
آسمان ِ آبی
تیغ کیلویی چند؟اینا هم تو تعریف خر خون جا میشن؟لعنتی هم عادی زده هم گواه هم موازی رو هم اضافه زده همه رو هم صد زده@Syner
سوالارو میخرن اینا -
@Syner البته اینم در نظر داشته باش که سوالا فروش میره و ...
آسمان ِ آبی اره شاید ولی جواب این همه سوالو نمیشه حفظ کرد که
-
@Syner
سوالارو میخرن اینا@DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Syner
سوالارو میخرن اینااگرم میخرن واقعا فکرشون نمیرسه حداقل یکم اینور اونور بزنن لو نره
-
@Syner بیشتر اینا سوالا رو میخرن امروز من قلم چی کلاس داشتم رفتم دیدم خر خونای شهرمون گوشی دستشون بود از روی اون میزدن همیشه ام اول شهرن
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اینا یه عده ادم احمقن که الکی دارن وقتشونو هدر میدن
-
نبابا
پارسال براتی هم اکثرا یا1 کشور میشد یا2
بقیه هم همینطور
نبابا اینا حرفای خودفریبانس -
آسمان ِ آبی اره شاید ولی جواب این همه سوالو نمیشه حفظ کرد که
-
@DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Syner
سوالارو میخرن اینااگرم میخرن واقعا فکرشون نمیرسه حداقل یکم اینور اونور بزنن لو نره
@Syner
حیفشون میاد پول دادن خب
حماقته این کار -
نبابا
پارسال براتی هم اکثرا یا1 کشور میشد یا2
بقیه هم همینطور
نبابا اینا حرفای خودفریبانس