هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دیشب گفتم فردا ساعت ۷.۵ میرم پشت تریبون سوتی تا چهار پایین نمیام
و
دقیقاااا نابود شدم
عاغا دهنمچیکار کردی
یعنی فقط بهت بگم منم که پررو ام به رو خودم نمیارم هرکی جا من باشه دیگه دانشگاه نمیره
یه جایی پام نمیدونم به لبه پله به کجا گیر کرد جلو دانشکده منم واسه اینکه زمین نخورم پریدم
یعنی به قول دوستم دومتر پریدم
بعد منه مسخره... تو این جور مواقع خندم میاد یعنی پاشیدم از خنده فقط به خودم میخندیدم خواستم بشینم رو زمین قشنگ بخندم دیگه دوستم دستمو گرفتخودشم میخندید حالا اینا هیچی
برگشتم دیدم یه جمعیت پسر... پشت سرماز اسکلای پرستاری که از قضا یکیشون که میخواد سر به تن من نباشه اونجا بود
همه زل زده بودن به من و فکشون پایین بود از اون حرکتم منم جدی شدم و عصباتی گفتم چیه چی میگین ؟!فقط سکوت که حکم فرما بود و دوباره صحنه پریدنم اومد جلو چشمم پوقی زدم زیر خنده
یعنی قشنگ از پرستارا کینه داریاا
اسکلای پرستاری
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
و
دقیقاااا نابود شدم
عاغا دهنمچیکار کردی
یعنی فقط بهت بگم منم که پررو ام به رو خودم نمیارم هرکی جا من باشه دیگه دانشگاه نمیره
یه جایی پام نمیدونم به لبه پله به کجا گیر کرد جلو دانشکده منم واسه اینکه زمین نخورم پریدم
بعد منه مسخره... تو این جور مواقع خندم میاد یعنی پاشیدم از خنده فقط به خودم میخندیدم خواستم بشینم رو زمین قشنگ بخندم دیگه دوستم دستمو گرفتخودشم میخندید حالا اینا هیچی
برگشتم دیدم یه جمعیت پسر... پشت سرماز اسکلای پرستاری که از قضا یکیشون که میخواد سر به تن من نباشه اونجا بود
همه زل زده بودن به من و فکشون پایین بود از اون حرکتم منم جدی شدم و عصباتی گفتم چیه چی میگین ؟!فقط سکوت که حکم فرما بود و دوباره صحنه پریدنم اومد جلو چشمم پوقی زدم زیر خنده
اسکلای پرستاری
اخه یه بار که میخواستم سرکلاسشون چندتا مبحث یه امتحانیو حذف کنم اینا اسکل اسکل مانع شدن گفتن نه استاد اون مباحث مهمه به دردمون میخوره اونم ادبیات
ولی خوشم میاد آخرش استاد حذفش کرد و جزغاله شدن -
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
و
دقیقاااا نابود شدم
عاغا دهنمچیکار کردی
اسکلای پرستاری
اخه یه بار که میخواستم سرکلاسشون چندتا مبحث یه امتحانیو حذف کنم اینا اسکل اسکل مانع شدن گفتن نه استاد اون مباحث مهمه به دردمون میخوره اونم ادبیات
ولی خوشم میاد آخرش استاد حذفش کرد و جزغاله شدن -
reyhanehbayat خیلی داری رک حرف می زنیا.شیطون.:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
-
بهاره
مثلا اون لحظه ب یه چیز غمگین فک کن :|مثلا به اینکه امروز به جای کرانیوسینوستوزیس گفتم کرمی شکل فکر کنم
-
reyhanehbayat خیلی داری رک حرف می زنیا.شیطون.:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
-
بهاره اینقد بخند تا نخندی منم امروز سر این خنده انداختنم بیرون
پشتیبان کلمه نا بجا استفاده کرد نامرد
-
بهاره من یه راهکار دارم
وقتی افتادی بازم شروع به خنده کردی یکی بزنه تو گوشت دفعه بعد نمی خندی
من یبار یکی مثل تو پاش گیر کرد از لبه پرتگاه افتاد رو بوته ها یه صداها و کمکایی هم خواست منم بچه بودم اخه صحنه افتادنش خیلی خنده دار بود خنده کنان رفتم کمک بیارم همش میخندیدم یادم میومد بزور بهشون گفتم چی شده ...... -
یکی بهم بگه این یعنی چی الان؟؟!!
http://home.mehromah.ir/announcements-news/konkor-news/8745-Adoption-Positive-Mean-Gravity-.html
-
فاطمه ـ بوشهر همونه.تغییر نداره :|
SenatOr شما نظام جدیدی درسته؟
نظام قدیما سنگین تر شده 16 اذر برا زیست نگاه کنید -
بهاره من یه راهکار دارم
من یبار یکی مثل تو پاش گیر کرد از لبه پرتگاه افتاد رو بوته ها یه صداها و کمکایی هم خواست منم بچه بودم اخه صحنه افتادنش خیلی خنده دار بود خنده کنان رفتم کمک بیارم همش میخندیدم یادم میومد بزور بهشون گفتم چی شده ......@هناس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره من یه راهکار دارم
دیدم که میگم
من یبار یکی مثل تو پاش گیر کرد از لبه پرتگاه افتاد رو بوته ها یه صداها و کمکایی هم خواست منم بچه بودم اخه صحنه افتادنش خیلی خنده دار بود خنده کنان رفتم کمک بیارم همش میخندیدم یادم میومد بزور بهشون گفتم چی شده ......به نظرت کسی جراتشو داره بزنه تو گوش من ؟
من اونی ام که نگام نمیکنن میگن میترسیم نگات کنیم از نگامون خوشت نیاد بزنی -
@هناس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره من یه راهکار دارم
دیدم که میگم
من یبار یکی مثل تو پاش گیر کرد از لبه پرتگاه افتاد رو بوته ها یه صداها و کمکایی هم خواست منم بچه بودم اخه صحنه افتادنش خیلی خنده دار بود خنده کنان رفتم کمک بیارم همش میخندیدم یادم میومد بزور بهشون گفتم چی شده ......به نظرت کسی جراتشو داره بزنه تو گوش من ؟
من اونی ام که نگام نمیکنن میگن میترسیم نگات کنیم از نگامون خوشت نیاد بزنیبهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@هناس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره من یه راهکار دارم
دیدم که میگم
من اونی ام که نگام نمیکنن میگن میترسیم نگات کنیم از نگامون خوشت نیاد بزنیهرچند من کسیو نمیزنم و نزدم... جز در سالهای دور دور
-
http://home.mehromah.ir/announcements-news/konkor-news/8745-Adoption-Positive-Mean-Gravity-.html
@mahdieh-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یعنی اینکه تاثیر معدل قراره قطعی بشه
خودتو درگیر این مسئله نکن به هدفت فکر و واقعا براش تلاش کن