هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
romisa :| خخخ ولی کنکور تها چیزیش ک ناعادلانس سهمیه جانبازیشه همه ما ایرانییم دلیلی نداره ک یکی سهمیه بگیره
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa چطوری ممکنهه
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa جلو مامانش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حق نداره همچین کاریو کنهاینجاایها وایمیسن توو روی آدم
میگن دلمون خواست
اگه اون نباشه الکل و مواد مخدر هم میارن مدرسه حتی
باورت میشه ؟
باید اینطوری خشن باشه گاهی -
@miss-besharati اوه اوهه ما ی معلمم بهمون تیکه میندازه رسواش میکنیم ی معلم ریاضی دارم از کلاس دهمم باهام لج کردهه چند روز پیش بهم 1 داد بهمم تیکه هم انداخت ب مامانم گفتم مامانم شنبه میره مدرسه حالشو بگیره
ما یه معلم ریاضی داشتیم درس نمیداد .به مدیرم گفتیم اصلا قبول نکرد.یه نامه فرستادیم آموزش و پرورش بعدش یکی دیگه رو آوردن جاش.
-
سلام...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شد
از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
- پ ن : تاپیک قبلی سنگین شده بود بر همین اومدیم اینجا
@دانش-آموزان-آلاء
@ادمین
@همیار
@خیرین-کوچک-دریا-دلسخن بزرگان : از ویژگی های هممون اینه ک به بی ارزش ترین موضوعات بیشترین بهارو میدیم ...
این سومین تاپیک از سری تاپیک های تودلی هست ، امیدوارم که اوقات خوشی رو در این تاپیک سپری کنید. - پ ن : تاپیک قبلی سنگین شده بود بر همین اومدیم اینجا
-
@tajrobi-nil یه سوال با وجود پاپیون به اون بزرگی چطوری تو اون دفتره مینویسی؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
#پ.ن: میدونم سوالم خیلی بی ربط بود:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
@tajrobi-nil یه سوال با وجود پاپیون به اون بزرگی چطوری تو اون دفتره مینویسی؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
#پ.ن: میدونم سوالم خیلی بی ربط بود:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:آسمان ِ آبی فک کنم بیشتر مدل باشه
-
#پ.ن: میدونم سوالم خیلی بی ربط بود:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
ادم کوری ک لجباز باشه هر چند بهش بگی جلوت گوداله کار خودشو انجام میده
-
@Syner
ای کاش ی طوری بود که از همون دوران ابتدایی بچه هارو استعداد یابی میکردن
تا دوره دبیرستان و دانشگاهو اینارو بر اساس استعدادش بخونه
کنکور مزخرف ترین امتحانیه که تو عمرم دیدم
البته ناگفته نماند همینم داشتن ازمون میگرفتن
دارن به کجا میکشونن آینده ملت رو نمیدونم -
romisa چطوری ممکنهه
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa جلو مامانش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حق نداره همچین کاریو کنهاینجاایها وایمیسن توو روی آدم
میگن دلمون خواست
اگه اون نباشه الکل و مواد مخدر هم میارن مدرسه حتی
باورت میشه ؟
باید اینطوری خشن باشه گاهیromisa یعنی در این حد؟://////
ما ته ته خلافمون اوردن گوشی بود دیگه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
اونم از رو دوربینا یا از طریق بی بی سی کلاس لو میرفتیم و با ناز و نوازش ازمون میگرفتنش و فردا باید ولی مون میرف پسش میگرف:/ -
@Syner
ای کاش ی طوری بود که از همون دوران ابتدایی بچه هارو استعداد یابی میکردن
تا دوره دبیرستان و دانشگاهو اینارو بر اساس استعدادش بخونه
کنکور مزخرف ترین امتحانیه که تو عمرم دیدم
البته ناگفته نماند همینم داشتن ازمون میگرفتن
دارن به کجا میکشونن آینده ملت رو نمیدونم -
romisa یعنی در این حد؟://////
اونم از رو دوربینا یا از طریق بی بی سی کلاس لو میرفتیم و با ناز و نوازش ازمون میگرفتنش و فردا باید ولی مون میرف پسش میگرف:/آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa یعنی در این حد؟://////
اونم از رو دوربینا یا از طریق بی بی سی کلاس لو میرفتیم و با ناز و نوازش ازمون میگرفتنش و فردا باید ولی مون میرف پسش میگرف:/این که همیشه با وجود مدیر به این سخت گیری هم اتفاق میافتاد همیشه توو مدرسه ما
گوشی منظورمه
این وضع مدارس دیگه بود که مدیرش عادی بود :| -
@DR-moein اره واقعا الان من خودم خیلی دوست دارم نویسنده بشم ولی الان حتی نمیتونم کتاب غیر درسی هم بخونم گرچه شرایط درسیم چندان هم بد نیست شایدم خوبه ولی بازم اونی که دلم میخواد نیست حتی من هدفم از قبولی تو پزشکی در راستای نویسندگیه
@Syner
دقیقا
فک میکنی چرا اینهمه داوطلب زیاده برا تجربی
خیلیا میخوان پزشک شن و از طریق اون به رویا هاشون برسن وگرنه 10 درصد اینایی که میان تجربی علاقه دارن -
@DR-moein اره واقعا الان من خودم خیلی دوست دارم نویسنده بشم ولی الان حتی نمیتونم کتاب غیر درسی هم بخونم گرچه شرایط درسیم چندان هم بد نیست شایدم خوبه ولی بازم اونی که دلم میخواد نیست حتی من هدفم از قبولی تو پزشکی در راستای نویسندگیه
@Syner اتفاقا خیلی خوبه که ادم تو زندگیش چند بعدی باشه:)
-
دخل بیجا ندهد غیر خجالت اثری
تیر کج باعث رسوایی تیرانداز است -
@Syner
دقیقا
فک میکنی چرا اینهمه داوطلب زیاده برا تجربی
خیلیا میخوان پزشک شن و از طریق اون به رویا هاشون برسن وگرنه 10 درصد اینایی که میان تجربی علاقه دارن -
من بسته ی دام تو سرمست مدام تو
اخ ک چ دام است این یا رب چ مدام است آن