هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
پشمک رو مخم هست از اینورمم خیلی دلم میخاد موهام بلند شه ببافمش اصل نمیدونم چ کنم میخام قسمت جلویی موهامو عروسکی بزنم نمیدونم بهم میاد یا ن اصلا هیچی ب اندازه کوتاه کردن مو مخ ی دخترو نمیتونه درگیر کنه
-
@miss-besharati
من اصلا نمیدونم با مویی بلند چطوری میشم از وقتی ک ب دنیا امدم بکوب کوتاه کردم بیشتر از شونه هام نزاشتم بلند شه
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miss-besharati
من اصلا نمیدونم با مویی بلند چطوری میشم از وقتی ک ب دنیا امدم بکوب کوتاه کردم بیشتر از شونه هام نزاشتم بلند شه
خواهره من وقتی موهاشو کوتاه میکرد بعدش گریه میکرد
-
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
zohraamwe ذهنم کجه کلا کوره
اره یادمه
خو خوشحال شدم میلادجان
برم اماده شم تشریف ببرم کلاس روانشناسی
خدافزی دوستمzohraamwe در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
zohraamwe ذهنم کجه کلا
برم اماده شم تشریف ببرم کلاس روانشناسی
فقط میتونممم داد بزنم خوشبحالتون
روانشناسی -
@miss-besharati
خواهره من وقتی موهاشو کوتاه میکرد بعدش گریه میکرد
-
@فاطمه23 واااااااااااااای دقیقا منم میخوام موهام بلند شه
ولی هیچ وقت بلند نمیشه اخرشم میرم کوتاه میکنم ولی دیگه گفتم کوتاه نمیکنم تا بلند شه یه بار تو عمرم موهام رو ببافم
-
@miss-besharati خخخ ن من گریه نمیکنم چون با این کوتاه کردن بزبرگ شدم اصلا موهام بیشتر از شونه هام بلند نشده میدونی تبدیل ب ی عادت شده وقتی موقعهه کوتاه شدنش میرسه مثلل خوره میفته ب جونم ک باید بزنم
@miss-besharati خخخ ن من گریه نمیکنم چون با این کوتاه کردن بزبرگ شدم اصلا موهام بیشتر از شونه هام بلند نشده میدونی تبدیل ب ی عادت شده وقتی موقعهه کوتاه شدنش میرسه مثلل خوره میفته ب جونم ک باید بزنم
منم موهام از شونه بیشتر نشده
هعی..ارزو به دل نمونم :((
-
منم موهام از شونه بیشتر نشده
هعی..ارزو به دل نمونم :((
-
پشمک مونده ب رشد موهات
من فک میکنم موهام اصلا رشد نمیکنه
به جاش ناخون شصت پام لامصب چرا اینجوریه ناخون دستمم رشد نمیکنه ..کلا هرچی که بخوای رشد کنه رشد نمیکنه ولی چیزی که نخوای رشد کنه مثل سرو رشد میکنه
-
پشمک مونده ب رشد موهات
من فک میکنم موهام اصلا رشد نمیکنه
به جاش ناخون شصت پام لامصب چرا اینجوریه ناخون دستمم رشد نمیکنه ..کلا هرچی که بخوای رشد کنه رشد نمیکنه ولی چیزی که نخوای رشد کنه مثل سرو رشد میکنه
-
پشمک
دیشب زدم پامو نابود کردم انگشت شصتمو الانم باد کرده انقد از خون رفت
چرا ؟؟؟؟؟
-
@miss-besharati ناخونمو گرفتم بعدش ی گوشش مونده بود فککردم میشه با دست بکنم با دستم گرفتم کشیدمش از این سر تا اون سر رفت کلیمم خون رفت
@miss-besharati ناخونمو گرفتم بعدش ی گوشش مونده بود فککردم میشه با دست بکنم با دستم گرفتم کشیدمش از این سر تا اون سر رفت کلیمم خون رفت
خیلی میسوزه جاش درک میکنم.