هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
و مخصوصا مشکلات دیگر
-
ایهام
هیچی از گلوم پایین نمیره خداوکیلی الان پدرم ی معجون عجیب غریبی بهم داد خوردم حالم بدتر شد -
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
و مخصوصا مشکلات دیگر
-
-
خب من دیگه برممم ... روزتون خوش وخرم
-
@fatemeh_banoo یوقتایی این معجونا رو باید بخوری تا بالا بیاری،راحت شی
یبار تو مدرسه حالم خوش نبود،یکی از معلمام یه جوشونده بهم داد مزه زهر میداد،تا خوردمش گلاب بروت
بعد دوستم میگفت وقتی میخواسته جوشونده رو درست کنه هرچی میدیده میریخت توش،هررررررررررچی
ولی خداخیرش بده حالم خوب شد -
@fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
قابل گفتن نیس
-
فائزه؟؟
-
قلمچی بم یاد داد ب فکر هم نوعانم باشم
ینی نه تنها وختی داره دفترچه سوالا رو پخش میکنن دعا میکنم ک ب من برسه بلکه دعا میکنم ب بغل دستیم هم برسه تا مال منو جر ندن بگن نصفش واسه تو نصفش واسه اون دو تایی بزنید -
ینی نه تنها وختی داره دفترچه سوالا رو پخش میکنن دعا میکنم ک ب من برسه بلکه دعا میکنم ب بغل دستیم هم برسه تا مال منو جر ندن بگن نصفش واسه تو نصفش واسه اون دو تایی بزنید@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ینی نه تنها وختی داره دفترچه سوالا رو پخش میکنن دعا میکنم ک ب من برسه بلکه دعا میکنم ب بغل دستیم هم برسه تا مال منو جر ندن بگن نصفش واسه تو نصفش واسه اون دو تایی بزنید -
-
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Ata-1381 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بار دیگر رفتم ، میل کردم AND آمدم.
چی میل کردید!؟
ناهار.قورمه سبزی:face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: