هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
دوتا پسر بچهه ته تهش کلاس سوم ابتدایی ته پارک نشسته بودن سیگار میشکیدن بعدششم ادامس انداختن دهنشون بو سیگار ندع
بعدش ی دختر ابتدایی ته ته شیشم بود امد رفت پشت پارک شلوارشو عوض کرد با ی پسر موتوری رفت
واقعا داریم ب کجا میریم؟" -
دوتا پسر بچهه ته تهش کلاس سوم ابتدایی ته پارک نشسته بودن سیگار میشکیدن بعدششم ادامس انداختن دهنشون بو سیگار ندع
بعدش ی دختر ابتدایی ته ته شیشم بود امد رفت پشت پارک شلوارشو عوض کرد با ی پسر موتوری رفت
واقعا داریم ب کجا میریم؟" -
بسه
حوصلم سر رفت
-
واقعا داریم ب کجا میریم؟"ققنوس وای همسایمون دخترش سوم ابتدایی بود براش تولد گرفت بعد دید ی عده هستن موقع کیک اوردن ی عده نیستن رفت دید تو اتاق ی گوشی وسط همه دارن حرف میزنن با ی مرد به صداش میخرد سی باشه هیچ دیگ همه رو به خانواده ی همشون گفت
-
gandolf
دیه واقعا دختری ک تو سن 10 .11 میره سر قرار باید با چ دیدی نگ/اه کرد؟بچه ای ک هنو نمیتونه دیکته بنویسه مث ادم سیگاار دست میگیره چ انتظاری میشه داشت؟؟
-
gandolf
دیه واقعا دختری ک تو سن 10 .11 میره سر قرار باید با چ دیدی نگ/اه کرد؟بچه ای ک هنو نمیتونه دیکته بنویسه مث ادم سیگاار دست میگیره چ انتظاری میشه داشت؟؟
-
امشب برا من دعا کنید براتون دعا میکنم خداحافظتون دعا میکنم هیچ وقت شرمنده ی خودتون و خانوادتون نشین
-
ققنوس ما چیزی در مورد گذشته طرف نمیدونیم
پس نباید سریع قضاوتشون کرد
شاید اصن سیگارو میخوان ترک کنن ولی نمیتونن و... -
ققنوس هر چی ما حق قضاوت نداریم
درسته کار درستی از نظر ما نیست و هیچ مشکلی هم این کارارو توجیه نمیکنه ولی ما مجاز به قضاوت نیستیم -
چقدر خوبه این
با اجازه سیو شد
اکالیپتوس