هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
mohammadhassan زنگ بزن یا ایمیل بده مستقیما با مدیرعامل اسیاتک صحبت کن
@reza-sin در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آره حتما هم اون بنده خدا جواب میده
-
ms96sad96 دوست صمییمی هرگز دلخور نمیشه اگه براش مهم باشی هرچقدم ناراحت باشه بهت فرصت مییده
-
@reza-sin
علیک سلام
والا هنوز معلوم نیس بمونم یا برم
برای موندن میتونی دانشگاه پیام نور یا ازاد بری بعدش مرخصی بگیری اگر هم مرخصی گرفتی باید ادامش بدی تایر بهت ندن -
آره حتما هم اون بنده خدا جواب میده
mohammadhassan تا اخر حرص بخوری خوبه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: . اقدام میخواد
-
sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ms96sad96 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Sorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ms96sad96 اگه عمیقه پیشو نگیر اگه سطحیه برو رفع کن
بابا من یه شوخی ای باهاش کردم تا ببینم چطور آدمیه الان بد برداشت کرده نمیدونم چیکار کنم
حتی بهم یه فرصت نمیده براش توضیح بدم چیکار باید کرد
؟؟ی کم صبر کنید عصبانیتشون رفع شه بعد تلاش کنید
الان هر حرکتی بزنید بدتر میشه ماجرابله خیلی صبر کردم و البته خواهش که به حرفم فقط گوش بده بعد خواست روابط دوستانه چندین سالمون باقی بمونه باقی بمونه خواست نه اما فایده ای نداشت
نمیدونم چیکار کنم عذاب وجدان داره نابودم میکنهms96sad96 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ms96sad96 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Sorna2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ms96sad96 اگه عمیقه پیشو نگیر اگه سطحیه برو رفع کن
بابا من یه شوخی ای باهاش کردم تا ببینم چطور آدمیه الان بد برداشت کرده نمیدونم چیکار کنم
حتی بهم یه فرصت نمیده براش توضیح بدم چیکار باید کرد
؟؟ی کم صبر کنید عصبانیتشون رفع شه بعد تلاش کنید
الان هر حرکتی بزنید بدتر میشه ماجرابله خیلی صبر کردم و البته خواهش که به حرفم فقط گوش بده بعد خواست روابط دوستانه چندین سالمون باقی بمونه باقی بمونه خواست نه اما فایده ای نداشت
نمیدونم چیکار کنم عذاب وجدان داره نابودم میکنهاگ نمیذاره حضوری حرف بزنید یه پیام یا وویس براش بفرستید و توضیح بدید
-
mohammadhassan تا اخر حرص بخوری خوبه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: . اقدام میخواد
اول اونا باید فراخوان بدن بگن که از انحصار دراوردیم.
من همین چن ماه پیش بهشون درخواست نت دادم گفتن نمیشه (قبل اینکه از مخابرات لعنه الله علیه بگیرم) -
MATAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ms96sad96 دوست صمییمی هرگز دلخور نمیشه اگه براش مهم باشی هرچقدم ناراحت باشه بهت فرصت مییده
آخه منم یه حرفی بهش زدم تا همین رو بفهمم اما متاسفانه بد برداشت کرد
ms96sad96 ببین من ی رفیق دارم 7ساله دوستیم من عصبی شدنی باهاش بد حرف میزنم اما اون هیچ وقت دلخور نمیشه هر چقددد بد باهاش حرف بزنم یا کتکشم بزنم هیچی نمگه.حالا شما صبر کن و غرورتو بیشتر نشکون خودش اروم شد میاد ب حرفت گوش میکنع نشد ولش ی ب درگ بگو خلاص
-
MATAN یاد آهنگ شبپره افتادم اونجا که میگه هیچ شبی مثل امشب نیست امشب که میگن شب نیست .......
-
@A-K در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
MATAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
عجب شبی است
شب مراده ؟
مراد مرده