هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
بد نیس که ایکو + نشر الگو + تخته سیاه واسه زیست بخونم؟؟؟ هرچن تمام وقتمو ایکو میگره از بس نکته دار و طولانیه
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء ادمین
@spid در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بد نیس که ایکو + نشر الگو + تخته سیاه واسه زیست بخونم؟؟؟ هرچن تمام وقتمو ایکو میگره از بس نکته دار و طولانیه
با نشر الگو شروع کنید سعی کنید تا عید نشر رو تموم کنید از اون به بعد آی کیو رو بخونید البته اگه بتونید نشر الگو رو هم خوب بخونید کفایت میکنه
-
@spid خب
من کلا گیاهی نخوندم -
کاش میفهمیدم اینجا چه کار میکنم!!!
-
#پاییز
و فصل چیدن سیب ها ...
-
کاش میفهمیدم اینجا چه کار میکنم!!!
-
-
@spid خب
من کلا گیاهی نخوندم@SOBHAN-1999 سوال 25ش رو ببین چرا گزینه ی 2 غلطه اونم ممکنه خب
-
@spid سلام
نشرالگو به نظرم اگه خووب خونده بشه+(خیلی سبز) کافیه...
یکی ازاقوامم فقط باخوندن نشرالگو کنکور96 رو حدود 90% زده بود.
آیکیو غلط زیادداره،البته من ندارمش ولی باید خیلی زیست حالیت باشه تا بتونی غلطاشو تشخیص بدی...@گل-یاس1377 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@spid سلام
یکی ازاقوامم فقط باخوندن نشرالگو کنکور96 رو حدود 90% زده بود.اره واقعا با نشر الگو شدنیه
-
@SOBHAN-1999
از من فاصله بگیرید آقا خیلیا رو بنده حساسن پرتون به پر ما نخوره واسه خودتون بهتره://// -
@spid در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
با نشر الگو شروع کنید سعی کنید تا عید نشر رو تموم کنید از اون به بعد آی کیو رو بخونید البته اگه بتونید نشر الگو رو هم خوب بخونید کفایت میکنه
@SOBHAN-1999 جدا ؟؟؟ من با ایکو خیلی حال میکنم اما متاسفانه خیلی وقت گیره
-
@SOBHAN-1999
از من فاصله بگیرید آقا خیلیا رو بنده حساسن پرتون به پر ما نخوره واسه خودتون بهتره:////@پاییز در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@SOBHAN-1999
از من فاصله بگیرید آقا خیلیا رو بنده حساسن پرتون به پر ما نخوره واسه خودتون بهتره:////هوم؟
-
@spid سلام
یکی ازاقوامم فقط باخوندن نشرالگو کنکور96 رو حدود 90% زده بود.
آیکیو غلط زیادداره،البته من ندارمش ولی باید خیلی زیست حالیت باشه تا بتونی غلطاشو تشخیص بدی...@گل-یاس1377 وای مرسی فک میکردم واسه درصد خوب باید چندین منبع تستاشو کار کرد هرچه تست بیشتر بهتر
-
@پاییز
یوزر قبلی تون چی بود -
@پاییز در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@SOBHAN-1999
از من فاصله بگیرید آقا خیلیا رو بنده حساسن پرتون به پر ما نخوره واسه خودتون بهتره:////هوم؟
@SOBHAN-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@پاییز در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@SOBHAN-1999
خودمم همین ریختیه قیافم!
-
@SOBHAN-1999 چی شد تو رو خدا خیلی هنگیدم واسش
-
@پاییز
یوزر قبلی تون چی بود@DR-moein
@_azar_
چطور مگه؟ -
@spid
چی چیشده
خودمم نمیدونم -
@گل-یاس1377 وای مرسی فک میکردم واسه درصد خوب باید چندین منبع تستاشو کار کرد هرچه تست بیشتر بهتر
-
@DR-moein
@_azar_
چطور مگه؟@پاییز
هیچی فک کردم میشناسمتون