هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من هیچوقت جوش نمیزدم یعنی سنم ب اینجا رسیده خیلی کم در حد یکی دوتا الان یدفعه ای پیشونیم و صورتم چن تا زدن اونم ریز واس چیه براش برم دکتر تمحل جوشو ندارم
جوش میتونه علائم مختلفی داشته باشه، تو دوران بلوغ برای چربی پوسته بیشتر وتغییرات هورمونای بدن
ولی بعد از اون میتونه نشونده بیماریای داخلی بدن باشه، من کبدم مشکل داره و اینطوری نشون میده :|
-
@Amir-Bernousi 17 سالمه میگم قبلادر حد یکی یا بیترش دوتا بود الان پنج شیشتای میشه روی پیشونیم روی صورتمم زده دو س تا
@فاطمه23 حساس نشو نسبت بهش:/ یه دوره ای داره تموم میشه...
-
@Amir-Bernousi 17 سالمه میگم قبلادر حد یکی یا بیترش دوتا بود الان پنج شیشتای میشه روی پیشونیم روی صورتمم زده دو س تا
احتمالا برای تغییرات هورمونیه
ولی اطلاعات من که قد نمیده برای این چیزا، خیلی چیزای دیگه هست که نمیدونم
-
منم تو اون سن جوش میزدم ولی تموم شد... کلید حل اینه که : غذا خوردن درست بشه... یعنی غذای چرب باعث میشه جوش ها بیشتر و بدتر بشن. مواد قندی هم بدترش میکنه تو اون سن....
یعنی کسی بخواد جوشش درست بشه باید اول غذاشو درست کنهیهو چی شد تایپیک تبدیل شد به کلینیک صنعتی شریف ؟ ها ؟
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
احتمالا برای تغییرات هورمونیه
ولی اطلاعات من که قد نمیده برای این چیزا، خیلی چیزای دیگه هست که نمیدونم
-
@فاطمه23 حساس نشو نسبت بهش:/ یه دوره ای داره تموم میشه...
آسمان ِ آبی
واقعا سخسته برام
-
استرس مزمن ازچیه؟؟
نکنه واس من مزمنه؟
درمان داره؟؟؟
بچه هامیشه این سوالمو ج بدین؟
برام مهمه جوایش@Miss-Flower در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
استرس مزمن ازچیه؟؟
نکنه واس من مزمنه؟
درمان داره؟؟؟
برام مهمه جوایشعلایم رو بگو من داشتمش بهت میگم چیه. علایم رو بگو فقط :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
استرس مزمن ازچیه؟؟
نکنه واس من مزمنه؟
درمان داره؟؟؟
برام مهمه جوایش -
آسمان ِ آبی
واقعا سخسته برام
-
ورزش : / واسه استرس فقط ورزش....
-
ورزش : / واسه استرس فقط ورزش....
آسمان ِ آبی دلم والیبالمو میخواد :((((
:| -
آسمان ِ آبی دلم والیبالمو میخواد :((((
:|SenatOr کلا نمیری دیگه؟
-
SenatOr کلا نمیری دیگه؟
آسمان ِ آبی نه دیگه.تا بعد کنکور
-
تا حالا اینجوری ضربان قلبمو حس نکرده بودم:/
-
@Miss-Flower در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
استرس مزمن ازچیه؟؟
نکنه واس من مزمنه؟
درمان داره؟؟؟
برام مهمه جوایشعلایم رو بگو من داشتمش بهت میگم چیه. علایم رو بگو فقط :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: