هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
هیچوقت سعی نکنین با یه دریبل خفن کسی رو خراب کنید تجربه نشون داده دریبلای خفن در دست افراد عادی موجب خراب شدن خود فرد میشه
@Syner
ورزش 16 نشدی که بدونی بدون دریبل خفتم ادم داغون میشه -
seema
وقتی مطمئنیم قبول نمیشیم از چی بترسیم ؟
جایی نمی مونه برای ترسnajafiali78 واقعا...من امسال کنکور دوممه...
-
@Syner
ورزش 16 نشدی که بدونی بدون دریبل خفتم ادم داغون میشه -
@Syner
واقعا -
najafiali78 واقعا...من امسال کنکور دوممه...
seema
منم کنکور سوممه -
seema اونی که میتونه درست کنه شرایطو فقط خودتی. نه انتظار داشته باش خونواده ات کمکت کنن، نه دوستات، نه حتی اینجا.
تا زمانی که تکیه گاهت بقیه باشن میخوری زمین
آدما خوبی میکنن ولی بعدش منت میزارن سرت -
مردم ولی کسی دفنم نکرد ....مردم اما کسی برا فاتحه نخوند ....شدم مرده متحرک ....خون گریه کردم برات ....مرگ ی بار شیون ی بار ........دلی ک مرد، مرد ......
از همه دوستای گل ممنون بابت تسلیتاتون ....انشالله ک هیچ کی غم از دس دادن کسیو نداشته باشه ......
همه اتفاقات ادمو میسازه .... یکی تو جونی میمیره و یکی 80 سالگیش .....
دنیای بی رحمیه و ادمای بیرحمیم وجوددارن .....@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
مردم ولی کسی دفنم نکرد ....مردم اما کسی برا فاتحه نخوند ....شدم مرده متحرک ....خون گریه کردم برات ....مرگ ی بار شیون ی بار ........دلی ک مرد، مرد ......
از همه دوستای گل ممنون بابت تسلیتاتون ....انشالله ک هیچ کی غم از دس دادن کسیو نداشته باشه ......
دنیای بی رحمیه و ادمای بیرحمیم وجوددارن .....
.
.از همه بابت تسلیتاشون ممنون .....نمیخاستم جو تو دلیو غم کنم و از این بابت خیلی پشیمونم ببخشید بزرگواران ....غم نبینید هیچ وقت ....حلالم کنید ...
گاهی باید گذشت و رفت ...باید عادت کرد ب نبودن بعضی از ادما ....بازم ممنون و بازم ببخشید .....
موفق و سلامت و تن درستو خوشال باشید همیشه .....
روز و روزگارتون پر از لطف الهییییی
ا -
@nogteh
چ عجب یکی حال منو پرسید خوبم راستش یکمی ذهنم درگیرع قانون شکنی کردم نشستم فیلم دیدم
-
seema
منم کنکور سوممهnajafiali78 خوبه ک نمیترسی.
-
@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دنیای بی رحمیه و ادمای بیرحمیم وجوددارن .....
.
.از همه بابت تسلیتاشون ممنون .....نمیخاستم جو تو دلیو غم کنم و از این بابت خیلی پشیمونم ببخشید بزرگواران ....غم نبینید هیچ وقت ....حلالم کنید ...
گاهی باید گذشت و رفت ...باید عادت کرد ب نبودن بعضی از ادما ....بازم ممنون و بازم ببخشید .....
موفق و سلامت و تن درستو خوشال باشید همیشه .....
روز و روزگارتون پر از لطف الهییییی
ا