هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
@میلااد سلام
. خوبین؟..
ازدرسا چه خبر؟ -
من نمیفهمم چجوری ملت ۱۸ ساعت میخونن اخه
حس میکنم مغزم داغ کرده
NotFound -
فااطمه
آنها که مدعی هستند عقایدشان علمی است
آیا میدانند که حرف علمی همیشه یک پیش فرض دارد
احتمالاً روزی ثابت خواهد شد که این حرف درست نیست!پ.ن: شاید روزی در مورد علم، ضد علم، شبه علم، توهم دانش، تقدس کلمات و ... نوشتم
پ.ن2:marylb در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
احتمالاً روزی ثابت خواهد شد که این حرف درست نیست!پ.ن: شاید روزی در مورد علم، ضد علم، شبه علم، توهم دانش، تقدس کلمات و ... نوشتم
پ.ن2:آنها ک مدعی هستن روزی میتوانند علم ضد علم شبه علم توهم دانش و تقدس کلمات را کشف کنن در توهم واهی فرو خواهند رفت
تا زمانیکه برخلافش ثابت نشده میشه روش حساب باز کرد
پ.ن لطفا متوجه حرفهامون باشیم ک در جایگاه مناسب ازش استفاده کنیم چون من ادعایی نداشتم و چیزی از خودم نگفتم حرفم تماما اثبات شده است پس قضاوت نکنیم . -
فااطمه
پ.ن2: -
حس میکنم مغزم داغ کرده
NotFoundآسمان ِ آبی من ۱۳.۵ ساعت تویه روز سریال نگا کردم از خستگی دو روز نابود بودم منم درکشون نمیکنم
هیچگونه استراحتی هم نکردم جز شام حتی نهارم جلوی سریال خوردم بازم تا ساعت دوازده طول کشید -
مشکل اونجاییه که همه چیزو میخوایم با دلیل و عقل ببریم جلو ولی نمیشه.....
-
marylb در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
پ.ن2:آنها ک مدعی هستن روزی میتوانند علم ضد علم شبه علم توهم دانش و تقدس کلمات را کشف کنن در توهم واهی فرو خواهند رفت
تا زمانیکه برخلافش ثابت نشده میشه روش حساب باز کرد
پ.ن لطفا متوجه حرفهامون باشیم ک در جایگاه مناسب ازش استفاده کنیم چون من ادعایی نداشتم و چیزی از خودم نگفتم حرفم تماما اثبات شده است پس قضاوت نکنیم . -
آسمان ِ آبی راه حل چیه؟جز حواس و عقل چه راهی واسه دریافت اظلاعات هست؟
-
آسمان ِ آبی من ۱۳.۵ ساعت تویه روز سریال نگا کردم از خستگی دو روز نابود بودم منم درکشون نمیکنم
هیچگونه استراحتی هم نکردم جز شام حتی نهارم جلوی سریال خوردم بازم تا ساعت دوازده طول کشید@Ἐπίκουρος چرا با قرص میشه
-
حس میکنم مغزم داغ کرده
NotFoundآسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
حس میکنم مغزم داغ کرده
NotFoundولی من وقتی پشتیبان بودم دیدم ۱۷ ساعت مطالعه رو
نفر یک کشور توو آزمون ها
البته تجربی نبود -
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
مشکل اینه ک از عقلمون استفاده نمیکنیم ک بخوایم چیزیو جلو ببریم اگ استفاده میکردیم جهان سوم نبودیم