هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
چطوری خودمونو ببخشیم کسی میتونه بگه چطوری کسی هس که تونسته باشه خودشو ببخشه چرا من نمی تونم
-
masoud مقابله باچی؟
-
mriaw منم از باد میترسم
-
چطوری خودمونو ببخشیم کسی میتونه بگه چطوری کسی هس که تونسته باشه خودشو ببخشه چرا من نمی تونم
@rhilda منم نمیتونم خودم ببخشم بخاطر اشتباهات گذشته م
-
واااااااای بچه هااااااااا اینجا خیلیییییییییییییی وحشتنااااااااااک باد میزنهههههههههههه من میترسممممممممممممم
mriaw اره همه رفتن بیرون نگرانم
-
@rhilda منم نمیتونم خودم ببخشم بخاطر اشتباهات گذشته م
@MaryaM-_-Sh منم جمله قبلیت واقعا درسته منم میترسم همه دنبال منافع خودشونن
-
mriaw من زیاد تجربه این بادا رو داشتم
ی بار شب پاشدم بارون وباد ورعد برق
پتوم گرفتم بعل دویدم سمت سالن با مغر رفتم تو در اتاقم -
@MaryaM-_-Sh منم جمله قبلیت واقعا درسته منم میترسم همه دنبال منافع خودشونن
@rhilda خیلی سخته خیلی خیلی
سه ماه ی نفر کمکم کرد حالم میپرسید بعد فهمیدم طرف تو چ فکرایی بوده
دیگه حتی میترسم تو دنیای واقعی باکسی حرف بزنم -
masoud در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
چرا سردرد خوب نمیشه
کمبود آب بدن
ممنون
-
حس میکنم نوشته ها درشت تر و پررنگ تر شدن
-
منفی چرا
-
امشب دعا یادتون نره هاا
-
mriaw من زیاد تجربه این بادا رو داشتم
ی بار شب پاشدم بارون وباد ورعد برق
پتوم گرفتم بعل دویدم سمت سالن با مغر رفتم تو در اتاقم@MaryaM-_-Sh وای وقتی رعدو برق میزنه خونه مادربزگم که باشیم هر جا بری تو خونش ی خرس گنده از پسرخاله هام و دختر خاله نفریی پتو گرفتن از ترس زیرش قایم شدن حالا همشون بیرون تریپ خفن مغرور و نترس ور میدارن
-
@M-an من ازهمه میترسم حتی ار فردای خودم میترسم
از همه فرار میکنم حس میکنم هرکس میخواد بهم کمک کنه دنبال منافع خودش هس@MaryaM-_-Sh
نخواستم وارد بحث بشم ولی یه جمله ای از ترست گفتی حیفم نیومد نگم
ترست کاملا بجاست چون ما در صورتی به بقیه کمک میکنیم ک خودمون یه چیزیو کم داشته باشیم ما به بقیه کمک میکنیم چون خودمون نیازمند کمکیم
مثلا اگ من نوعی صدقه میدم به این خاطره ک میخوام آرامش داشته باشم پس اون آدم نیازی به صدقه م نداره این منم ک نیاز به آرامش دارم پس کمک میکنم. -
امشب دعا یادتون نره هاا
@لیلی79 چشم توهم برام دعا کن
-
@لیلی79 چشم توهم برام دعا کن
@rhilda منکه دارم میرم مسجد حتما دعا میکنم ایشالا خدا دعاهامو قبول کنه
-
@MaryaM-_-Sh
نخواستم وارد بحث بشم ولی یه جمله ای از ترست گفتی حیفم نیومد نگم
ترست کاملا بجاست چون ما در صورتی به بقیه کمک میکنیم ک خودمون یه چیزیو کم داشته باشیم ما به بقیه کمک میکنیم چون خودمون نیازمند کمکیم
مثلا اگ من نوعی صدقه میدم به این خاطره ک میخوام آرامش داشته باشم پس اون آدم نیازی به صدقه م نداره این منم ک نیاز به آرامش دارم پس کمک میکنم.فااطمه فاطمه خانم وقتی ی افکار دیگع تو سر طرف داشته باشه خیلی بده
من ک نخواستم کسی بهم کمک کنه
خیلی چیزا دیدم
کلا از خودم فراری شدم
از همه میترسم -
دوستان مشاورا چرا اینطورین فقط به فکر منافع خودشونن نصف امسالم به خاطر ی مشاوره بد حروم شد
-
@M-an من ازهمه میترسم حتی ار فردای خودم میترسم
از همه فرار میکنم حس میکنم هرکس میخواد بهم کمک کنه دنبال منافع خودش هس@MaryaM-_-Sh
این شب ها بیشتر یاد امام علی (ع) می کنیم
یادمون نره گوش بدیم به حرفاشون
گفتن که :
هرگاه از كاری ترسیدی، خود را بـه كام آن بینداز، زیرا ترس شدید از آن كار، دشوارتر و زیانبارتر از اقدام به آن كار است.نترس ! تو خوب باش نمیگم ساده باش اما زیادی بد بین هم نباش