هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ققنوس تحت تاثیر جو مسموم الان والا تو مدما هرکی سیگاری و اهل ارایش و دوستی بود ی اکیپ داشت و طرفدار زیاد واسه ی اینکه همه تو هرسنی دنبال توجه هستن و متاسفانه نه خانواده به خوبی میتونه بچه هارو توجیه کنه نه مدرسه مدرسه هام که دیگ به این چیزا اهمیت چندانی نمیدن
-
الآن اونا خبر دارن شما دارین حرصشونو میخورید؟! :|
-
ققنوس قلب انسان ها فراتر از هر مدرک و قضاوت ای است
خداش به روش نمی یاره ما کی هستیم که حکم کلی در مورد یه چیز میدیم
وقتی خوب و بد رو صرفا خودمون انتخاب میکنیم مثل شیطان تکبر ورزیدیم
بلا نسبت شما -
الآن اونا خبر دارن شما دارین حرصشونو میخورید؟! :|
-
پاشیم بریم عادت های به دردنخور خودمونو ترک کنیم بعد دنبال اصلاح مردم بگردیم
ول کنید بابا -
@Marzieh-kh ب این فکر میکنم با این روند رو ب نابودیه وقتی تویه ی شهر کوچیک همچین چیزی هست شهرای بزرگتر دیه هیچی
و دوما فردا پس فردا خاهر برادر و ..کوچیکترمون قراره با این بچه ها بزرگ/ بشن جامعه ای داغونققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Marzieh-kh ب این فکر میکنم با این روند رو ب نابودیه وقتی تویه ی شهر کوچیک همچین چیزی هست شهرای بزرگتر دیه هیچی
و دوما فردا پس فردا خاهر برادر و ..کوچیکترمون قراره با این بچه ها بزرگ/ بشن جامعه ای داغونخب چه کاری از دست من و تو بر میاد؟الآن این بچه هایی که میگی نصیحت پذیرن؟!:|تا یچیزی بهشون میگی میرن تحویل ننه باباشون میدن
و همون ننه باباشون میاد با شیش متر زبون درازتر جوابتو میدن
وقتی مشکل درخت از ریشه هست تو برگ درختو بکنی حل نمیشه -
جالبه امروز عالمو ادم باهامون شدن دشمن و این منم ک اشتباه میکنم شدیدا جالبه
کسی ک تیکه میندازع ترسوی بیش نی درست حرفتونو ریپلی بزنید
بایز -
علنا پدر و مادرشون میگن نمیخوایم بچمون مثل خودمون محدود باشه
خب آدم حسابی تو آزادی رو چی معنی میکنی واسه خودت؟!
حالا بچه یه سیگار گوشه لبش باشه و هی بشینه عشق اول عشق اول کنه این آزادی و باکلاسیه؟
هه..
چی بگم دیگه
آدم نفهم نمیفهمه
به بچشم یاد میده
دیگه بدتر -
gandolf میشه بگ/ی بچه های الان چ شرایط بدی دارن ؟"؟ی ساعته دم از شرایط بد میزنی؟؟
من شرایط بدتر از اونام داشتم ک نمیتونی تصورشم کنی پس انقد حرف مفت نزن شرایط شرایط -
ققنوس همه چیز از خونه و خانواده نشات میگیره هرچقدر هم ما شور بزنیم آخرش هم بی فایدست
مهم اینه بچه چطور و با کیا تربیت شده باشه