هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
کی قبول داره که تا سال 2060 زمین نابود میشه؟
چندین سال دیگه هست زمین مستند داستان آفرینش رو ببین...
دعام کن -
-
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه ارشمیدس
کسی که جاذبه رو کشف کرده گفته ک زمین سال 2060 نابود میشه و ظرفیتش تموم میشه برای همینه دنبال اینن بدونن میشه تو سیارات دیگه زندگی کرد یا نه
انیشتین گفته، -
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه ارشمیدس
کسی که جاذبه رو کشف کرده گفته ک زمین سال 2060 نابود میشه و ظرفیتش تموم میشه برای همینه دنبال اینن بدونن میشه تو سیارات دیگه زندگی کرد یا نه
انیشتین گفته، -
@alteration در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miladsaeedi
قول میدیم همگی این مستند رو نگاه کنیم دیوونه شدیم : |اول ببینید خودبه خود عاقل میشید
ولی دعام کن -
-
athenaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
کی اینجا فلسفه خونده ؟
فلسفه رو باید از 30سالگی به بعد شروع کرد.
من خودم درگیر خوندنش هستم البته چندچیز کوچیک خوندم ولی چون آخرش به پوچی میرسه سعی میکنم یکم زمان بیشتر بگذره تا علم فلسفه رو بخونم.
ولی در حد خیلی کم میشه گفت اطلاع دارم -
@esteghlal-z ایشالله صعود نکنید
-
athenaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
کی اینجا فلسفه خونده ؟
فلسفه رو باید از 30سالگی به بعد شروع کرد.
من خودم درگیر خوندنش هستم البته چندچیز کوچیک خوندم ولی چون آخرش به پوچی میرسه سعی میکنم یکم زمان بیشتر بگذره تا علم فلسفه رو بخونم.
ولی در حد خیلی کم میشه گفت اطلاع دارم -
یکی رو میشناختم دکترای فلسفه داشت ... استاد دانشگاه بود و این حرفا .. این ی مدت بعد شروع کرد ب اشتباه زنی !
بعد چند مدت از دانشگاه پرت شد بیرون و زندگیش بهم خورد و زنش طلاق گرفت و با دوتا بچه گذاشت رفت بعد این هروروز ظهر ساعت3میرفت بالا پشت بوم اذان میگفت و اذان میداد!
#فلسفه خودن تحمل و قدرت میخواد!هرکسی نداره :)) -
@esteghlal-z نه بابا ما ک تو آزادی بازی داریم
تو زمین خودشون یک هیچ باختیم
شما .... -
یکی رو میشناختم دکترای فلسفه داشت ... استاد دانشگاه بود و این حرفا .. این ی مدت بعد شروع کرد ب اشتباه زنی !
بعد چند مدت از دانشگاه پرت شد بیرون و زندگیش بهم خورد و زنش طلاق گرفت و با دوتا بچه گذاشت رفت بعد این هروروز ظهر ساعت3میرفت بالا پشت بوم اذان میگفت و اذان میداد!
#فلسفه خودن تحمل و قدرت میخواد!هرکسی نداره :))