هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
اهالی محترم آلا شب بر شما خوش
پ.ن :
@M-an حس می کنم لحنم یکممناسب نبود اگر تو وسایر بچه های رشته ریاضی فیزیک ممکنه ناراحت شده باشید متاسفم Brilliant شبت بخیر ((:
پ.ن : ما تا سه اینجاییمحوصلت سر رفت تعارف نکن
-
اهالی محترم آلا شب بر شما خوش
پ.ن :
@M-an حس می کنم لحنم یکممناسب نبود اگر تو وسایر بچه های رشته ریاضی فیزیک ممکنه ناراحت شده باشید متاسفم -
@Amir-Bernousi
آره ..
ولی چه ربطی داره ؟؟
.
من هنوز نمیفهمم چه بلایی سَرِ اون دختره اومد ..!
تسخیر شد ..
ولی چرا دیگه به خودش برنگشت ؟؟همشون بهم ربط دارن، راهبه در اصل اول اول داستانه بعدش کانجورینگ 1 و 2 داستانشون باهم در ارتباطه
آنابل هم یجورایی به نظرم کارگردان اخرش ربطش میده به این داستانا
@_nAwr_ -
ی بار تو دوران جاهلیت تو کلاس زبان گفتن درمورد ی موضوع ازاد کنفراس بدید ، تسخیر شدگان رو انتخاب کردم
-
همشون بهم ربط دارن، راهبه در اصل اول اول داستانه بعدش کانجورینگ 1 و 2 داستانشون باهم در ارتباطه
آنابل هم یجورایی به نظرم کارگردان اخرش ربطش میده به این داستانا
@_nAwr_@Amir-Bernousi
.
این دخترِ ..!
:// -
من انابل 1 رو ندیدم هنوز کامل ببینمشون درست میشه پازل ذهنم :|
ولی از کارگردانه خوشم میاد
@_nAwr_ -
ی بار تو دوران جاهلیت تو کلاس زبان گفتن درمورد ی موضوع ازاد کنفراس بدید ، تسخیر شدگان رو انتخاب کردم
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
معلم زبانمون با 50 سال جن جیغ میکشید
البته خیلی روی کنفرانس کار کرده بودمپاورپوینت و فیلم اینام داشت
-
یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ
ای تغییر دهنده دلها و دیدهها؛ ای مدبر شب و روز؛ ای گرداننده سال و حالتها؛ بگردان حال ما را به نیکوترین حال.
-
خلاصه این انابل ی عروسکِ واقعیه
تو موزه ی تسخیر شدگان نگهداری میشه
-
یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ
ای تغییر دهنده دلها و دیدهها؛ ای مدبر شب و روز؛ ای گرداننده سال و حالتها؛ بگردان حال ما را به نیکوترین حال.
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ب موقع بود ((:
-
@M-an دانلود نشد ؟
-
بوووووووووووووووووووووممممممممممممممممممم
آغاز سال 1399 هجری شمسی
revival -
بوووووووووووووووووووووممممممممممممممممممم
آغاز سال 1399 هجری شمسی
revival -
@M-an دانلود نشد ؟
-
واقعا باید الان زار بزنم :| چرا اینطوریم خدا میدونه :|
-
یکی بهم بگه این سامی رو آخرش میکشن یا ن ؟
-
واقعا باید الان زار بزنم :| چرا اینطوریم خدا میدونه :|