هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
این با اون یکی فرق داره هر چند تا منفی بدی حذف نمیکنم
-
سلام کسی ازمون تابستان قلمچی ثبت نام کرده؟
اجازه دادن فقط تابستانو ثبت نام کنید یا گفتن حتما باید کل ازمونا رو با هم ثبت نام کنید؟
یکی از دوستان پرسید ازم گفتم که زمان ما میزاشتن فقط چن تا ازمون تابستان شرکت کنیم ولی الان فرق کنه نمیدونم -
اجازه دادن فقط تابستانو ثبت نام کنید یا گفتن حتما باید کل ازمونا رو با هم ثبت نام کنید؟
یکی از دوستان پرسید ازم گفتم که زمان ما میزاشتن فقط چن تا ازمون تابستان شرکت کنیم ولی الان فرق کنه نمیدونمdeveloper گفته است:
یکی از دوستان پرسید ازم گفتم که زمان ما میزاشتن فقط چن تا ازمون تابستان شرکت کنیم ولی الان فرق کنه نمیدونمدانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-آلاء
@ -
یکی از دوستان پرسید ازم گفتم که زمان ما میزاشتن فقط چن تا ازمون تابستان شرکت کنیم ولی الان فرق کنه نمیدونم -
researcher گفته است:
دلم واسه یکی خیلی تنگ شده .....
شمارشم دارم ولی نه میتونم بهش پیامک بدم نه زنگ بزنم......ایمیل بزن :|
-
revival گفته است:
researcher گفته است:
دلم واسه یکی خیلی تنگ شده .....
شمارشم دارم ولی نه میتونم بهش پیامک بدم نه زنگ بزنم......ایمیل بزن :|
استاد ایمیل نداره
-
revival
نمیشه
نمیتونم واقعا مثل قبل نیست
بعد تازه با همه فامیلای شوهرش یه حا زندگی می کنن.....
واقعا هیچی دیگه مثل قبل نیست...... -
researcher گفته است:
negaarin
نمی دونم واقعیتش
یه دفه از جسد فیلم گرفتن بعد گذاشتن گروه کلاسرومیسا کسی رو دارین که این چیزا با روحیاتش سازگار نباشه؟
مثلا جسد ببینه بترسه یا حالش بد بشه؟
یا روزایی که جسد میبینین شبا خواب بد نمیبینین؟negaarin گفته است:
researcher گفته است:
negaarin
نمی دونم واقعیتش
یه دفه از جسد فیلم گرفتن بعد گذاشتن گروه کلاسرومیسا کسی رو دارین که این چیزا با روحیاتش سازگار نباشه؟
مثلا جسد ببینه بترسه یا حالش بد بشه؟
یا روزایی که جسد میبینین شبا خواب بد نمیبینین؟اره داشتیم ولی دفه اول دوم اینطوریه
دفه سوم اینقد عادی برخورد می کنه
بعضی از دوستام هنوزم ترس از جسد دارن...