هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ناامیدانه به زندگی ادامه بدید و از همه چیز ناامید باشید حس کینه رو به کارتون اضافه کنید باشد که کامروا شوید
مث این میمونه خودکشی کنی بگی باشد که جاودان باشی
_MILAD_ -
-
ناامیدانه به زندگی ادامه بدید و از همه چیز ناامید باشید حس کینه رو به کارتون اضافه کنید باشد که کامروا شوید
-
روی دستم کلی لکه های قرمز افتاده پنج شیش تا
شام
-
منظقا تا الان خون بدنم باید تموم شده باشه
5 لیتر چقده مگه ؟! -
منظقا تا الان خون بدنم باید تموم شده باشه
5 لیتر چقده مگه ؟!@m__sadra__b چرا مگ چی شده؟
-
MILAD گفته است:
علی برکته الله
-
خون دماغ
رفیق قدیمی
@fatemeh_banoo -
MILAD گفته است:
در هنگام سختی فقط این سوال در ذهنتان باَشد چرا من چرا یکی دیگه نه چرا من انقدر بدبختم و باز کینه رو حفظ کنید کینه خیلی خوبه
من با افتخار ادم کینه ای هستم -
MILAD گفته است:
در هنگام سختی فقط این سوال در ذهنتان باَشد چرا من چرا یکی دیگه نه چرا من انقدر بدبختم و باز کینه رو حفظ کنید کینه خیلی خوبه
من با افتخار ادم کینه ای هستم -
لعنتی عینکم خونی شد :|
دوباره باید تمیزش کنم :|
کی این بدبختیا میخواد تموم بشه ؟ -
خون دماغ
رفیق قدیمی
@fatemeh_banoom__sadra__b گفته است:
خون دماغ
رفیق قدیمی
@fatemeh_banooانقد راحت نشستید میگید خون دماغ
دهنتون رو باید بسته نگه دارید هوارو از بینی خارج کنیدی پارچه نخی نمناک بزارید پشت گردنتون
باعث کشیدگی رگ ها میشه
اما زیاد طول نکشه ک سرما بخوریدی تیکه پنبه رو هم میتونید به لیمو ترش آغشته کنید بزارید داخل بینی برطرف میشه
-
m__sadra__b گفته است:
خون دماغ
رفیق قدیمی
@fatemeh_banooانقد راحت نشستید میگید خون دماغ
دهنتون رو باید بسته نگه دارید هوارو از بینی خارج کنیدی پارچه نخی نمناک بزارید پشت گردنتون
باعث کشیدگی رگ ها میشه
اما زیاد طول نکشه ک سرما بخوریدی تیکه پنبه رو هم میتونید به لیمو ترش آغشته کنید بزارید داخل بینی برطرف میشه
اینکارارو نمیخواد که
اوایل اومده بودم یزد روزی 4 پارت نیم ساعته خون میومد
ولی ممنون ( :
@fatemeh_banoo