هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
یَی جِی تونه می گم میری میوینین اُوسَعتی کِه میوینین میرینِ میگین ایج عجب جِیه عجب جِی
بیگینِ ایج همون ایجیهِ که من وَوُوِرییَم اصا یَی روییِ ایج عجب جِیه عجب جِی
نارِ بِنو اصا نِیدی
اُوِ بِنُو خُو نَجکیدی بُدرِه ُو بُدرِه و
نپلکیدی بر بیدُ
یی جِی تونه می گم برین شَ بگین اُوسَری کِه گفت و تو به من میگین شِکال بَشو زدن مُهر ، مُهرِ مُهر
گِرویدم !گِروَمو خو تو نِیدی ، نِیدی مُرِسیدم چشماشو که دیدم گُرِ گُر ، گُرِ گُر
کوهِ پِک پُرِ کوگِ کُوگ – گرازش قد گُوِ گُو
من هنوز تو کف اینم -
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه وای تقریبا همه اشو فهمیدم
شعر گفته ها
آهنگشو فرستادم دیدید ؟ -
یه جایی اومدم ب اسم ایج ! نزدیکمونه برا دره نوردی !
یه خواننده معروف داره اسپانیا فک کنم آموزش دیده ((: برای ایج آهنگ خونده یکم خنده دارهولی خیلی خوبه .. کلا با زبون محلی خونده به لهجه اسپانیایی
بگوشید کیف کنید
ایج عجب جاییه ایج !@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یه خواننده معروف داره اسپانیا فک کنم آموزش دیده ((: برای ایج آهنگ خونده یکم خنده دارهولی خیلی خوبه .. کلا با زبون محلی خونده به لهجه اسپانیایی
بگوشید کیف کنید
ایج عجب جاییه ایج ! -
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بگوشید کیف کنید
ایج عجب جاییه ایج ! -
بگوشید کیف کنید
ایج عجب جاییه ایج ! -
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه ایج...ینی چی؟
ایج . (اِخ ) در اصل ایگ بود بعد از تصرف اعراب او را ایج گفتند. درقدیم شهری معتبر بود و چندین صد سال پای تخت ملوک شبان کاره بود. میانه ٔ مشرق و جنوب اصطهبانات به مسافت چهار فرسنگ است . هوائی در کمال اعتدال دارد که میوه های گرمسیری مانند نخل و نارنج ، و سردسیری مانند شلیل و گیلاس را به نیکوئی می پروراند. انار ایج از تمام انارهای فارس بلکه از انارهای ممالک ایران بهتر است . آبش از چشمه و قنات است . (فارسنامه ٔ ناصری ). شهری از فارس . قاضی عضدالدین ایجی از آنجاست . ایگ بروزگار متقدم دیهی بود و حسویه آنرا بشهری کردست . هواء آن معتدل است . اما آب ناگوار دارد و میوه بسیار باشد، خاصه انگور و جامع منبر دارد. (فارسنامه ٔ ابن البلخی ص 131)
-
@نوشابه چوب بدم یا چاقو
یا بامشت راحت تری
میگم محکم نزن دستات درد میگیرن
-
@نوشابه چوب بدم یا چاقو
یا بامشت راحت تری
میگم محکم نزن دستات درد میگیرن
-
-
@نوشابه ایج...ینی چی؟
ایج . (اِخ ) در اصل ایگ بود بعد از تصرف اعراب او را ایج گفتند. درقدیم شهری معتبر بود و چندین صد سال پای تخت ملوک شبان کاره بود. میانه ٔ مشرق و جنوب اصطهبانات به مسافت چهار فرسنگ است . هوائی در کمال اعتدال دارد که میوه های گرمسیری مانند نخل و نارنج ، و سردسیری مانند شلیل و گیلاس را به نیکوئی می پروراند. انار ایج از تمام انارهای فارس بلکه از انارهای ممالک ایران بهتر است . آبش از چشمه و قنات است . (فارسنامه ٔ ناصری ). شهری از فارس . قاضی عضدالدین ایجی از آنجاست . ایگ بروزگار متقدم دیهی بود و حسویه آنرا بشهری کردست . هواء آن معتدل است . اما آب ناگوار دارد و میوه بسیار باشد، خاصه انگور و جامع منبر دارد. (فارسنامه ٔ ابن البلخی ص 131)
@نوشابه ایج...ینی چی؟
این هممممممممه رو باید بخونم ینی