هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
بحث قشنگ سن و سال :|
دیروز با مادرم رفتم یه مغازه ای،خانوم فروشنده ب مامانم گفت دختره چه نسبتی باهات داره؟مامانم گفت آبجیمه:/بعد ب من گف چندمی؟گفتم چند میخورم میگه راهنماییاخه من؟راهنمایی؟:///
بعد مامانم گف ابجیم نیست این دخترمه :|
خانومه خودزنی میکرد بعدش://SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دیروز با مادرم رفتم یه مغازه ای،خانوم فروشنده ب مامانم گفت دختره چه نسبتی باهات داره؟مامانم گفت آبجیمه:/بعد ب من گف چندمی؟گفتم چند میخورم میگه راهنماییاخه من؟راهنمایی؟:///
خانومه خودزنی میکرد بعدش://عاقا این که چیزی نیست یه بار همکار بابام اومد جلو در خونمون به من گفت چطوری عمو ؟منم گفتم ممنونم خوبم بعد یهد بسته داد تا بدم به بابام منم لجم گرفته بود که چرا منو بچه فرض کرده درو بستم اومدم تو بعداز چند دقیقه دوباره درزد گفت کوچولو بیا به عمو دروباز کن هنوز یه بسته دیگه هم هست
اون لحظه من این شکلی بودم -
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خانومه خودزنی میکرد بعدش://عاقا این که چیزی نیست یه بار همکار بابام اومد جلو در خونمون به من گفت چطوری عمو ؟منم گفتم ممنونم خوبم بعد یهد بسته داد تا بدم به بابام منم لجم گرفته بود که چرا منو بچه فرض کرده درو بستم اومدم تو بعداز چند دقیقه دوباره درزد گفت کوچولو بیا به عمو دروباز کن هنوز یه بسته دیگه هم هست
اون لحظه من این شکلی بودم -
سلام
-
چجوری میشه عکس گذاش پروفایل
-
چجوری میشه عکس گذاش پروفایل
-
f r نمیتونم چرا گزینه ای نداره
-
f r نمیتونم چرا گزینه ای نداره
-
-
-
-
آه از آن ساعتی ک با تن چاک چاک
نهادی ای تشنه لب صورت خود روی خاک...فلک ب سوز و گداز،تو گرم به راز و نیاز...
سوی خیام حرم دو چشم تو مانده باز...آمده از خیمه گه خواهر غم دیده ات
دید و که شمر از جفا نشسته بر سینه ات...گفت و بده مهلتی تا برسم بر سرش
برادرم تشنه است مبر سر از پیکرش... -
هعییی
وقتی حتی نمیشه هرچی تو دلته رو تو تودلی بگی....
-
سلام