هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ایشالله توهم موفق باشی
elham_ramezani ممنون شمام ب مراد دلت برسی ایشالا
عصبانیم نشو دیگ هیچ چیزی ارزشش عصبانیت و اوقات تلخیو نداره -
بااجازه ی شما من دیگه برم درس بخونم...
-
بااجازه ی شما من دیگه برم درس بخونم...
elham_ramezani بسلامت و پر برکت باشه درس خوندنت
-
elham_ramezani ممنون شمام ب مراد دلت برسی ایشالا
عصبانیم نشو دیگ هیچ چیزی ارزشش عصبانیت و اوقات تلخیو ندارهشاپرک خسته
عصبانی؟؟ نببببابا...
اینا همش یه مشت ایموجین... -
شاپرک خسته
عصبانی؟؟ نببببابا...
اینا همش یه مشت ایموجین... -
شاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلامت باشی عزیزم
-
هر کی بچه ی خوبی باشه مث محدثه و میلاد و مهدی واسش شعر میگم حتی اگه اول اسمش میم نباشه
تا دوست عزیز دیگه ای دیسلایک نکرده بگم منظورم محدثه جان ، آقامیلاد و آقامهدی بود -
اقای مسعود یه سایت سراغ ندارین تخفیف داشته باشه؟
چچچقدددر گرونه...1%هم تخفیف نزده سایتش
گاج و 1مهر و مازند حداقل20% اکثرمحصولاتش تخفیف داره...elham_ramezani در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
گاج و 1مهر و مازند حداقل20% اکثرمحصولاتش تخفیف داره...http://ketab.love/
باتخفیف -
-
ی سوال
میگم من عربیم ضعیفه و گاج کاملو دارم بنظرتون چار سازه برام و لازم ب کتابی دیگ نیس؟؟؟ -
ی سوال
میگم من عربیم ضعیفه و گاج کاملو دارم بنظرتون چار سازه برام و لازم ب کتابی دیگ نیس؟؟؟شاپرک خسته سعی کنید روی کتاب درسی بیشتر تمرکز کنید یه کتاب هم به نظر من کافیه لغات رو خوب حفظ کنید قواعدو از کمک درسی بخونید و تست بزنید
-
mohammadhassan
میشه یه کاری هم کرد
با رتبه ی زیر 500 کشوری و البته گاهی صد میشه دو تا رشته رو باهم در دانشگاه تهران خوند!! -
امروز یکی اشتباهی زنگ زده بود یهو دستم خورد همون زنگ اول نخورده جواب دادم با یه صدای وحشتناک گفت خسته نباشید
یهو هول شدم نزدیک بود بهش بگم ممنون زنده نباشی
-
شاپرک خسته سعی کنید روی کتاب درسی بیشتر تمرکز کنید یه کتاب هم به نظر من کافیه لغات رو خوب حفظ کنید قواعدو از کمک درسی بخونید و تست بزنید
mohammad23 یکم سخته برام
اما باید ب 60برسونمش
ممنون از پاسخگویتون -
امروز یکی اشتباهی زنگ زده بود یهو دستم خورد همون زنگ اول نخورده جواب دادم با یه صدای وحشتناک گفت خسته نباشید
یهو هول شدم نزدیک بود بهش بگم ممنون زنده نباشی
فاطمه ـ بوشهر
میگفتی من ک کاری نکردم خودت خسته نباشی -
mohammad23 یکم سخته برام
اما باید ب 60برسونمش
ممنون از پاسخگویتونشاپرک خسته منم عربی کامل دارم اما کتاب درسی خیلی مهمه اول قواعدو از کتاب درسی یاد بگیر برا عربی تمرینا رو حل کن بعد تست بزن از عربی کامل تو عربی صبر خیلی ملاکه اگه ۱۰تای اولم نشد واشتباه زدی نا امید نشو کتاب درسی و گاج کامل کفایت میکنه از نظرم میتونی از عربی الا همم استفاده کنی من با جلادتی راحتر بودم
-
ی سوال
میگم من عربیم ضعیفه و گاج کاملو دارم بنظرتون چار سازه برام و لازم ب کتابی دیگ نیس؟؟؟شاپرک خسته
امم برا عربی متن های کتاب رو روشون زیاد وقت بزارین روشون زیاد کار کنین .از هر نظر با همون متن ها میتونین توانایی تونو ببرین بالا
مثلن متن کتابو بخونین درست بخونین بعدش حدس بزنین چ معنایی داره عب نداره اشتباه باشه بعد اینکه براش ی ترجمه پیشنهادی دادین ترجمه درستشو بخونین با ترحمه خودتون مقایسش کنین خیلی چیزا رو متوحه میشین
برا قواعد هم میتونین از رو ی منبعی بخونین چون خوندنش اسونه جای سختش تشخیص دادنشون تو ی متن یا جملس ک رو این بخش باید زیاد کار شه
حالا همین قواعد رو ک خوندین پیادشون کنین رو همون متنی ک ترجمه و تحلیلش کردین چون ترجمش رو هم خوب متوجه شدین تو این قسمت کمکتون میکنه -
فاطمه ـ بوشهر
میگفتی من ک کاری نکردم خودت خسته نباشیشاپرک خسته وقت فکر کردن نداشتم اون وسط هول شدم صداش هم وحشتناک خخ
-
elham_ramezani در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
باتخفیفmasoud در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
elham_ramezani در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
باتخفیفکتابی که میخواستم روندااشت...
سایت دیگه ای سراغ ندارین معتبر وباتخفیف باشه؟