هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
Myk در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره ولی ب اندازه من باهوش نیستی
یا خودتو زدی ب بیهوشی
چیشد که فکر کردی میتونی خودتو با من مقایسه کنی
من تا دیدمت تو فروم آی پی و مشخصاتتو چک کردمکِی؟
همین اولین بار که اکانتتو دیدم
افرین خیلی باوهوشی کار هر کسی نبود
به نظرم واضح بود
قدیمی نداریم که متوجه بشن اگه بودن میفهمیدن
جز منو رزیمیدونی منم منظورم همین بود
خیلی واضح بود
بله میدونم اقای مایکل
-
-
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@marylotfi من سردمه الان درد خاصی ندارم فعلا
آغوش سرماخورده منو پذیرا باش
-
@marylotfi من سردمه الان درد خاصی ندارم فعلا
آغوش سرماخورده منو پذیرا باش
-
بهاره ی حسی بهم مگه من قراره جانشین تو بشم
جانشین من ؟
چیشد که به این نتیجه رسیدی ؟ -
revival من معمولا نمیام انجمن که بیام تودلی ولی امروز اتفاقی افتاد که کنجکاو شدم چندتا تاپیکو ببینم. اولی ناامید دومی ناامید سومی سوال پرسیده بود(خداروشکررر) چهارمی حیران انتخاب منبع پنجمی ناامید. حیفه به خدا این وقت و زمانی که میزارین حیفههه. اینو به همه میگم میخواین از دستم ناراحت بشین یا نه برام مهم نیست. مهم برام اینه که یه روزی نیاد که بگیم اگه برگردیم 16 مهر، بکوب میخونیم ولی نتونیم. آدم خسته میشه میبره کم میاره ولی چرا هی باید سم بپاشه بقیه رم افسرده کنه و بعد دو روز دوباره سلام من اومدم(شخص خاصی مدنظرم نیست) کلی دارم حرفمو میگم
@marylotfi جالبه که نمیاین تودلی و از همه ی اتفاقات اخیر تودلی هم خبر دارین
چون معلومه خواننده خاموشین
کی گفته که اینجا همه افسرده و ناراحتن؟؟؟ -
@marylotfi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره بالاخره نوشتم. آخییش
خوندم ولی
واقعا همه ناامید و ناراحت نیستنابهاره توی تاپیک معنی شعر revival یه شعر گذاشته بود"رنگ میبندد لب خندان به عزلت خو مکن
آب هم میگردد از آسودن بسیار سبز" واقعا هم اینطوره. شما حال خودتو وقتی که میای اینجا و میبینی یکی یه حرف ناپسند زده رو با وقتی که میخوای بری مقایسه کن. شاید بگی بابا یه حرفی زده به من چه، ولی ناخودآگاه تو همچین حرف و عملی رو قبول نداره و تاثیر میپذیره. -
بهاره بهم الهام شد کلا همه چی بهم الهام میشه امروز نشسته بودم جلسه پیش بینی گذاشته بودم زنگ ریاضی جات خالی
-
کی گفته که اینجا همه افسرده و ناراحتن؟؟؟ -
کی گفته که اینجا همه افسرده و ناراحتن؟؟؟آسمان ِ آبی من تندخوانم برعکس اینکه کندتایپم
-
بهاره بهم الهام شد کلا همه چی بهم الهام میشه امروز نشسته بودم جلسه پیش بینی گذاشته بودم زنگ ریاضی جات خالی
ایول
همین مسیرو ادامه بده -
بهاره توی تاپیک معنی شعر revival یه شعر گذاشته بود"رنگ میبندد لب خندان به عزلت خو مکن
آب هم میگردد از آسودن بسیار سبز" واقعا هم اینطوره. شما حال خودتو وقتی که میای اینجا و میبینی یکی یه حرف ناپسند زده رو با وقتی که میخوای بری مقایسه کن. شاید بگی بابا یه حرفی زده به من چه، ولی ناخودآگاه تو همچین حرف و عملی رو قبول نداره و تاثیر میپذیره.@marylotfi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره توی تاپیک معنی شعر revival یه شعر گذاشته بود"رنگ میبندد لب خندان به عزلت خو مکن
آب هم میگردد از آسودن بسیار سبز" واقعا هم اینطوره. شما حال خودتو وقتی که میای اینجا و میبینی یکی یه حرف ناپسند زده رو با وقتی که میخوای بری مقایسه کن. شاید بگی بابا یه حرفی زده به من چه، ولی ناخودآگاه تو همچین حرف و عملی رو قبول نداره و تاثیر میپذیره.درسته قبول دارم
ولی میشه مقاوم شد و مهربون موند