هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan کاش خودش وجدان داشته باشه استفاده نکنه
والا نتم که استفاده می کنه این همه هم دردسر بکشم
@zahra-m1999 الهی گیر کنه تو گلوش هر کی هس
اینقد امروز بد و بیراه نثارش کردم
-
@نجف-زاده در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نجف-زاده در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan
سلام داداش گواهینامت اومد؟سلام نه
ایشالا 19 به بعد میاد. اینطوری که من پیش بینی کردم.میدونی چند روز بعد از قبولی میدن؟تقریبا
شما اگه روند صدور گواهینامت خوب پیش بره عموما بعد 7 8 روز بعد قبولی برات صادر میکنن
بعدش میره بارکد میخوره که اونجا خیلی لفتش میدن. کلا بعد صدور گواهینامت شما 30 روز در نظر بگیر تا وقتی که میاد میرسه دستت. اکثرا اینطوری بوده.mohammadhassan
الان من نمیدونم در کدوم مرحله هستش ...نمیدونم صادر شده یا نه....من 4 هفتس قبول شدم ولی نیومده خخخ -
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
این مسلمون نیست
ادم از نت کنکوری میبره -
mohammadhassan
الان من نمیدونم در کدوم مرحله هستش ...نمیدونم صادر شده یا نه....من 4 هفتس قبول شدم ولی نیومده خخخ@نجف-زاده شما یه هفته دیگه هم صبر کن.
یا اگه نیومد یا میخوای الان پیگیری کنی تو ساعت کاری زنگ بزن 02188288888 -
کیا ریاضی فیزیک هستن
-
-
@نجف-زاده شما یه هفته دیگه هم صبر کن.
یا اگه نیومد یا میخوای الان پیگیری کنی تو ساعت کاری زنگ بزن 02188288888mohammadhassan
ممنون -
یا اگه نیومد یا میخوای الان پیگیری کنی تو ساعت کاری زنگ بزن 02188288888mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یا اگه نیومد یا میخوای الان پیگیری کنی تو ساعت کاری زنگ بزن 02188288888شماره کجاست؟:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
mohammadhassan
ممنون@نجف-زاده خواهش
تو سایت پست هم کد ملیتو بزنی اگه تحویل پست داده باشن میزنه -
یا اگه نیومد یا میخوای الان پیگیری کنی تو ساعت کاری زنگ بزن 02188288888mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یا اگه نیومد یا میخوای الان پیگیری کنی تو ساعت کاری زنگ بزن 02188288888ادم پشیمون میشه از گرفتنش
-
mohammadhassan
الان من نمیدونم در کدوم مرحله هستش ...نمیدونم صادر شده یا نه....من 4 هفتس قبول شدم ولی نیومده خخخ@نجف-زاده زنگبزنین اموزشگاه بپرسین:/مال من اینقدرام طول نکشید
-
یا اگه نیومد یا میخوای الان پیگیری کنی تو ساعت کاری زنگ بزن 02188288888ادم پشیمون میشه از گرفتنش
@zahra-m1999 اره
من دوستم الان 60 روزی میشه نیومده -
یا اگه نیومد یا میخوای الان پیگیری کنی تو ساعت کاری زنگ بزن 02188288888شماره کجاست؟:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
@نجف-زاده تهران.
واسه ناجاعه -