هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
mohammadhassan ن در اون حد میگم توی این دنیا زبان با کامپیوتر حرف اولو میزنه و برتری بیشتری نسبت ب بقیه چیزا داره حرفم کلی بود
م@فاطمه23 اها بله
-
خاسم برم کامپیوتر بخونم انقد اوضاع مدرسش بد بود نشد بعدش تجربی خاسم نشد گفتن جا نمونده باید بری انسانی دوماه خوندم انسانی بعدش نرفتم مدرسه گفتم یا تجربی یا بی سوادی
-
@فاطمه23
نمیدونم درسته یا نه اما شنیدم بعضی دانشگاه ها از تجربی دانشجو می پذیرن برای کامپیوتر میگم نمیدونم درسته یا نه -
@M-an
در چت خصوصی فقط پیام های اول ک میفرستی ویرایش و حذف میشن..لطفا چک کنید
نمیشه متن بعد از پیام اول رو پاک کرد
mohammadhassan
sohrab -
سلام
ببخشید اما مجبور شدم این تاپیک رو بزنم
همگی جزو بچه هایی بودین که تو تاپیک اصلی ساعت مطالعتون رو میزاشتید.اون تاپیک هر حرفی بود جز تایم مطالعه.بیاید با هم تا روز کنکور ساعت مطالعمون رو بزاریم و اگر مشکلی بود به هم بگیم انشاالله که حل بشه.هستید یا نه؟ -
@فاطمه23
نمیدونم درسته یا نه اما شنیدم بعضی دانشگاه ها از تجربی دانشجو می پذیرن برای کامپیوتر میگم نمیدونم درسته یا نه@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@فاطمه23
نمیدونم درسته یا نه اما شنیدم بعضی دانشگاه ها از تجربی دانشجو می پذیرن برای کامپیوتر میگم نمیدونم درسته یا نهاون رشته صرفا با سوابق تحصیلیه ک تازه اونم علوم کامپیوتره نه مهندسی. فک کنم همینه یکی از دوستان من امسال این رشته رو رفته.
-
کسی نیست؟!
-
یه آهنگ توپ برای یه شروع طوفانی
The Crying Machine -
@SADAF_KONKUR98 باشه منم هستم ولی خاهشا هیچ حرف وتوضیحی نباشه تا وقتی میایم داخل اینجا فقط با ساعات مطالعه روبه رو بشیم نه چت های شخصی دوستان
-
%(#000987)[ بلبلی بدآواز زندانی ...... اما در پشت میله های ناامیدی، هنوز می خواند. از انتهای تاریک حنجره اش، و لحظه ای آرام نمی نشیند. گویی دیوانه ای است یا که درمانده است. ولی می داند در پس میله های مایوس کننده ی زندانش و با حنجره ی بدآهنگش، هیچ گاه امید نمی میرد. قطرات اشکش نه به خاطر ناامیدی، بلکه از روی انتظارست. انتظار یک لحظه]
:smiling_face_with_open_mouth:
-
از این حدود که می گذری،....
تنها خطوطند ....
که درهم تنیده اند، شکسته و خمیده، مبهم و پرازدحام.....
به اینجا که می رسی، به این محدوده بی نهایت دشوار، احساس می کنی که چه زود به آخر رسیده ای....
واژه ها جایشان را به خطوطی نامفهوم می دهند، یقین جایش را به ابهام. خطوط سرکش پرغوغا، شروع به بازی می کنند، از میانشان که می خواهی عبور کنی به بازیت می گیرند. گیج و مبهوت و نگران، صدای خنده هایشان را می شنوی که به سخره ات گرفته اند. چون سیاهچاله ای، گرداب گونه، تو را به اعماق خود می کشند. سردر گم و فراموش می شوی. شاید چاره این باشد که دوباره خود را پیدا کنی، اما هر بار بیشتر گم می شوی و رهایی دشوارتر؛ از خطوطی سیاهرنگ که برای خود ساخته ای -
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی یا مث یارو کچل دماغ عملیه
واییی چه خوبم یادت مونده
تی تیش مامانی:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی یا مث یارو کچل دماغ عملیه
واییی چه خوبم یادت مونده
تی تیش مامانی:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:عه اینو الان دیدم
اره یادمه