هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Miss-Flower یکی از علائمش ضربان قلبه بالاست...
-
آسمان ِ آبی دلم والیبالمو میخواد :((((
:|SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
:|خیلی چیزا از این به بعد(بعد از وارد دانشگاه شدن) عوض میشه، دقیقا مثل زمانی که بچه بودیم دوس داشتیم دورو برمون شلوغ باشه، ولی الان برعکس شده
فوتبال بازی هر روز من بود، الان 2 ساله توپ نزدم یه چن ماه پیش فقط یه بار :| خیلی سخته اینطوری شده ولی عادت میشه
-
تا حالا اینجوری ضربان قلبمو حس نکرده بودم:/
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
وزنتون کمه؟
-
آسمان ِ آبی استرس داری تو آروم باش بیخیال کاظم ُ آزموناش :|
لنتی قدرمو بدون شاعر شدم بخاطرت :| -
@Miss-Flower یکی از علائمش ضربان قلبه بالاست...
آسمان ِ آبی آره ضربان قلبمم بالاس..
تنگی نفس..
اصن هررکوفت و زهرماری من امسال پیدا کردم:/ -
وزنتون کمه؟
@Amir-Bernousi معمولی:/ ۵۵
-
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
:|خیلی چیزا از این به بعد(بعد از وارد دانشگاه شدن) عوض میشه، دقیقا مثل زمانی که بچه بودیم دوس داشتیم دورو برمون شلوغ باشه، ولی الان برعکس شده
فوتبال بازی هر روز من بود، الان 2 ساله توپ نزدم یه چن ماه پیش فقط یه بار :| خیلی سخته اینطوری شده ولی عادت میشه
-
آسمان ِ آبی استرس داری تو آروم باش بیخیال کاظم ُ آزموناش :|
لنتی قدرمو بدون شاعر شدم بخاطرت :|SenatOr هر چی میکشم از دست همین کاظمه:/
-
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دکتر یه خواهشی داشتم ازت. راستش من نمیدونم ترتیب تو حل سوالای زیست چطور باشه. یعنی مثلا نمیدونم اول باید کدوم نوع سوال هارو حل کنم . مثل میرسم به یه 4 عبارتی یا یه سوال چهار گزینه ای که هر کدوم تک عبارته. تو انتخاب مشکل دارم. میخواستم اگه ممکنه ازت خواهش کنم تو این مورد کمک کنی
-
خب منم همین وزنم ولی لاغرم :| شبا که میخوابم و بی سروصدا میشه همه چی، قشنگ میفهمم که بدنم یه سانتی جابجا میشه با ضربان قلبم
-
شنیدم حرف از پوست چرب شد
پوست چرب فقط بندهصورتمو میشورم خشک میکنم تا بیام دوباره برسم سر اینه دوباره چرب میشه
(آرایه موجود رو پیدا کنید)
-
@Miss-Flower در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dan-l dan-l علائم چ خب؟؟
خب علائمش استرسه دیگه
دست و پاهام فقط میلرزهخب عزیز من این که استرس نشد
ممکنه فقط قند پایین بوده باشه
سرچ کن استرس مزمن -
خب منم همین وزنم ولی لاغرم :| شبا که میخوابم و بی سروصدا میشه همه چی، قشنگ میفهمم که بدنم یه سانتی جابجا میشه با ضربان قلبم
@Amir-Bernousi نه نمیدونم چمه:/ تا حالا همچین حسیو نداشتم...
-
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دکتر یه خواهشی داشتم ازت. راستش من نمیدونم ترتیب تو حل سوالای زیست چطور باشه. یعنی مثلا نمیدونم اول باید کدوم نوع سوال هارو حل کنم . مثل میرسم به یه 4 عبارتی یا یه سوال چهار گزینه ای که هر کدوم تک عبارته. تو انتخاب مشکل دارم. میخواستم اگه ممکنه ازت خواهش کنم تو این مورد کمک کنی
dan-l
خب منم اینطوری بودم و الانم اینطوریم ولی نسبت به قبلا که تقریبا همه رو غلط میزدم(شمارشیا)الان تقریبا خیلی کم میشه غلط بزنم.برای شمارشیا باید تمرین خیلی زیاد کرد تو همین تستا. تسلط بالای زیادی میخواد زدن این تستا. ینی اگه تو یه مورد شک داشته باشین باید ازش منصرف بشین(البته بعضی تستا رو میشه با اون یدونه شک زد)
برای زیست بهتره اول سوالای کنکور زده بشه. چون قلق طراح کنکور میاد دست ادم و میشه فهمید که چطوری سوال میدن. بعدش تستای تالیفی.
-
شنیدم حرف از پوست چرب شد
پوست چرب فقط بندهصورتمو میشورم خشک میکنم تا بیام دوباره برسم سر اینه دوباره چرب میشه
(آرایه موجود رو پیدا کنید)
@Syner پوست چرب دیرتر چروکیده و خراب میشه:/