هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
خیلیــــ خلوته...
جا داره به 15 تا انلاین هم خسته نباشید بگم که معلوم نیست دارن چیکار میکنن -
سلام
وقت بخیر
یادمه یه شب همین ساعتا بود تو همین انجمن اومدم .خسته از درس خوندن بودم ولی هنوز جون داشتم
یادمه زده بود به ذهنم که کنکور ریاضی بدم
یادش بخیر
تاریخ همیشه تکرار میشه؟!
وقایع تاریخ همیشه تکرار میشه ولی تاریخ هرگز..
نصف شبی دارم حرفای فیلسوفنه میزنم :دی -
هیچ وقت نمی شنوید ورزشکاری در حادثه ای فجیع، حس بویایی اش را از دست بدهد. اگر کائنات تصمیم بگیرد درسی دردناک به ما انسان ها بدهد، که البته این درس هم به هیچ درد زندگی آینده مان نخورد، مثل روز روشن است که ورزشکار باید پایش را از دست بدهد، فیلسوف عقلش، نقاش چشمش، آهنگساز گوشش و آشپز زبانش را. درس من؟ من آزادی ام را از دست دادم و اسیر زندانی عجیب شدم که نیرنگ آمیزترین تنبیهش، سوای این که عادتم بدهد هیچ چیز در جیبم نداشته باشم و مثل سگی با من رفتار شود که معبدی مقدس را آلوده کرده، ملال بود.
اولین جملات کتاب جز از کل -
میخواستم متن بلندی بنویسم ولیدر نیابد حال پخته هیچ خام
پس سخن کوتاه باید والسلامو : گر در خانه کس است یک حرف بس است...
-
آررررههه
شوخی محض خنده روزتون بی نظییییر -
خب خدا رو شکر دیگه اون ۸۵ درصد رشته هایی هم که بدون کنکورن معرفی شد
ما کنکوریا دیگه چی میخوایم
همون رشته هایی که قبلنم بدون کنکور بوده رو اوردن دوباره لیستشون کردن بعد انتظار دارن با اینا جمعیت کنکوریا کم بشه
بابا تدبیر
چاره اندیش -
خب خدا رو شکر دیگه اون ۸۵ درصد رشته هایی هم که بدون کنکورن معرفی شد
ما کنکوریا دیگه چی میخوایم
همون رشته هایی که قبلنم بدون کنکور بوده رو اوردن دوباره لیستشون کردن بعد انتظار دارن با اینا جمعیت کنکوریا کم بشه
بابا تدبیر
چاره اندیشsheydadb37
البته رشته های خوب ریاضی رو هم تو لیستشون بود
برا تجربی ولی نه ... -
اصلا نمیشه چیزی که درونته رو به زبون بیاری :|
آدم یادش میره فعل و فاعل چی بوده تا بخواد درموردش جمله بسازه :| -
-
من واقعا عصبانی ام ... حتی این برف قشنگ و آرومی ک میاد هم نمیتونه حواسمو پرت کنه:|
-
@fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من واقعا عصبانی ام ... حتی این برف قشنگ و آرومی ک میاد هم نمیتونه حواسمو پرت کنه:|
دقیقا :|
کلی دیشب دلم برف میخواست :| -
کلی دیشب دلم برف میخواست :|@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
کلی دیشب دلم برف میخواست :|الان چی برف میاد اونجا??
هعی ...(: