هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@shiima شیما جوووونم رفتم بیرون بعد گفتم بیام حالتو بپرسم خوبی نامرددددد؟دلم برات تنگ شده ک
-
-
-
-
-
revival
سلام خسته نباشید.ی سوال برام پیش اومده ی جایی گفتین بدون اینکه ب کلمات نگاه کنیم اونارو بخونیم معنیش اینه با ی دید کلی ب جمله نگاه کنبم ؟یاچی؟
بعد منظورتون از قاطی کردن حروف و اعداد چیه؟نمیخوام تعریف کنم،اما چیزی ک اینجا میگم هیچجا پیدا نمیکنی،چون تاپیک اسمش اینه میخوام تخصصی ترش کنم و از یحث های عمومی بیام بیرون!
اگر به رتبه های زیر صد فکر میکنید این پستو بخونید؛وگرنه بگذرید...
چیزیکه رتبه های یک تا ۳۰۰کشوری رو از هم جدا میکنه ،اطلاعات درسیشون نیست؛بعد از تسلط کامل به مطلب ،تسلط ب زمان و سرعته...
تمرین های زیر رو انجام بدید
۱)درس خواندن با کورنومتر؛تست های دور اول ک ازموشی هم میزنید حتی با کرونومتر بزنید،سوالارو ببینید توی چ زمانی حل میکنید،بعد حل بدون کرونومتر تحلیل کنید،اولش سخته،ذهن میپره رو ساعت ولی بعدش درست میشه،و تاثیر شگفتی داره رو سرعت حل کردن!
۲)تقویت حافظه ۳۰ ثانیه ای؛شاید ی رتبه ی ۱۰۰۰خیلی راحت بتونه ی سوال رو دوبار بخونه،ولی ی رتبه یک حق اینکارو نداره!باید توی خوندن اول اطلاعات اسکن شه و باهاش سوال حل شه،باید هرشب اینو تمرین کرد مجزا!مخصوص واسه فیزیک و شیمی،عدد و حروف رو قاطی کنید و این نوع حافظه رو تقویت کنید
۳)افزایش دید محیطی..اول کتاب انگلیسی پیش ی تمرین داده واسه افزایش دید محیطی ریدینگ خواندن،همونو واسه فارسی هم انتخاب کنید،ی کتاب داستان ی رمان بیارید و یه کلمه رو ناگهانی دورش خط بکشید و سعی کنید کلمه های اطرافشو بدون نگاه کردن بهشون بخونید!تا یک جمله پیش برید(سخت و زمانبر اما پربازده)
۴)افزایش سرعت خواندن در عین فهمیدن؛ی کتاب رمان بیارید یا هرچی،تایم ۳۰ثانیه ای بگیرید، ببینید چند خط میتونید بخونید و بفهمید!تا ۳۰خط میتونید پیش برید!
ثانیه ای یک خط!!!
۵)افزایش حساسیت چشم؛توی همون متن چشم رو حساس کنید ب یسری قیود یا کلمات خاص،همزان با خواندن خط بکشید زیرش!و درصد خطا بگیرید
۶)اگر فقط مطالبو حفظ کنید رتبتون ۱۰هزاره!اگر فقط بفهمید عمیق رتبتون ۵ هزاره!اگر با فهم عمیق تستم بزنید تا ۵۰۰میایید ولی اگر حفظ و فهم رو باهم مخلوط کنید میتونید زمانو دور بزنید!!!
تمرین ۲،۳،۴.۵ اخر شب یک ربع انجام بدید!فقط یک ربع!بیشترش ضرر به درسه!
درصورتی ارزش دارن اینا ک شما تسلط کامل به مطالب درسی داشته باشید!
(شاید ادامه داشته باشه) -
@FatiJoooooni در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@sinos https://www.digikala.com/product/dkp-57149/محافظ-گوش-پارکسون-abz-مدل-ep10751#/tab-comments/&page=3&order=buyers
من از همین دارم عالیه البته رنگش فرق داره
میتونی تنظیم کنی اندازشو بعد عینک بزنیصدا رو خوب میگیره؟
-