هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
وقتی بعد چند روز بی خوابی ، بخوای با یه کتاب داستان (روی ماه خداوند را ببوس اثر مصطفی مستور) برگردی به دنیای زنده ها!
کتابی که ناتمام رهاش کردی کنج کتابخونه ات. اوایلشو تندخوندم ولی دوستی دارم که میگه بعضی از مطالبو تند تند میخونه و اگه بفهمه به درد بخوره، برمیگرده دوباره از اول با دقت مطالعه اش میکنه. و برای من با این کتاب، این اتفاق افتاد.
کتاب، اولش با بحث "خدا وجود دارد؟" شروع میشه و با حل معمای خودکشی دکتری حاذق ادامه پیدا میکنه.
فردی که میخواسته مفاهیم انسانی رو با تحلیل ریاضی بسنجه و سعی میکنه تا حوزه های فلسفه، علوم تجربی و علوم انسانی رو به هم پیوند بزنه.
و گره معما باید حل بشه به دست دانشجوی دکترایی که برای تز پایان نامه اش به دنبال دلیلی جامعه شناسانه برای این خودکشیه. فردی که توی فضای گنگ و نامفهومی زندگی میکنه و در اعماق ذهنش کلافه و درمانده است و معماهای پیچیده ی بزرگی توی ذهنش شکل گرفته که برای اونها پاسخی پیدا نمیکنه. واین باعث شده به مرحله ی شک به خدا برسه که به قول یکی از اشخاص داستان " شک مرحله ی خوبی در زندگی اما ایستگاه خیلی بدی است".
داستان از میان معادلات پیچیده گذر میکنه به آرومی و ناگهان به سمت معادلات پیچیده تری به نام عشق پا میزاره و ...
پ.ن1: خواستم قسمتی از کتاب رو اینجا بنویسم، دیدم از هر صفحه ای بنویسم اجحاف شده در حق بقیه مطالب، پس بهتر دیدم خودتون کلمات این کتاب رو جرعه جرعه نوش جان کنید.
در یک جمله اگه بگم توانایی گنجاندن این همه مفاهیم عمیق که به گونه ای هنرمندانه ساده سازی شده اند، در یک کتاب داستان رشک برانگیزه.
پ.ن2: مغزم فضای خالی برای این همه هیجان رو نداشت، کاش برای آدم ها هم میشد حافظه جانبی نصب کرد.
پ.ن3: بعد از خوندن این کتاب صد و سیزده صفحه ای عجیب دلم میخواد تنها باشم و فکر کنم. فکر میکردم سر یه ساعت نشده تمومش کنم و برم بخوابم ولی الان هوشیارتر شدم. تمام احساسی که با خوندن این کتاب پیدا کردم رو با احترام میزارم درون صندوقچه قلبم و درشو میبندم و اونو اونجا به امانت میسپرم.تا خدا چه خواهد
-
@FatiJoooooni البته شاید اگه با پاورپوینت متنو عکسارو درس کنین بعد با ویوا کنار هم بچینین مرتب تر بشه
برنامرو ک اجرا کردین اسلاید شو رو بزندید بعد عکسارو انتخاب کنین بعد فک کنم موزیک و تم و ادیت (ک اونجام چن گزینه هستش از جمله نوشتن تکست) اونو بزنید
بعد اتمام کارتون shareرو بزندی و تو گالری ذخیره کنید -
@FatiJoooooni البته شاید اگه با پاورپوینت متنو عکسارو درس کنین بعد با ویوا کنار هم بچینین مرتب تر بشه
برنامرو ک اجرا کردین اسلاید شو رو بزندید بعد عکسارو انتخاب کنین بعد فک کنم موزیک و تم و ادیت (ک اونجام چن گزینه هستش از جمله نوشتن تکست) اونو بزنید
بعد اتمام کارتون shareرو بزندی و تو گالری ذخیره کنید