هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
dlrm میخواستم برم بکشم نقاشیشو
دیدم پاهاش بزرگه بیخیال شدم
شایدم مال پدربزرگشو پوشیدهسایزش مردونه س آخه
-
@zedtwo خب در زمان های قدیم ، یه کفش سایز بزرگ میخریدن تا بتونن سال ها ازش استفاده کنن
-
واسه امار به جز استاد امینی دبیر دیگه ای تدریس کردن؟ میشه اگه بود لینکشو بزارید خیلی ممنون
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
@zedtwo خب در زمان های قدیم ، یه کفش سایز بزرگ میخریدن تا بتونن سال ها ازش استفاده کنن
fateme_mllh
این اگه 100 سالم عمرکنه اندازه ش نمیشه -
fateme_mllh
این اگه 100 سالم عمرکنه اندازه ش نمیشه@zedtwo
دیگ حالا اینجوریه دیگ
سوژه نقاشیتو تغییر بده حالا -
@zedtwo
دیگ حالا اینجوریه دیگ
سوژه نقاشیتو تغییر بده حالاfateme_mllh خودمو میخوام بکشم
کارتونیش کنم یه کم
از این هایدی هم مسخره تر میشه -
- این همه انلاین از خوابتون میگذرید لاقل چهار تا سوال تو تاپیکای درسی جواب بدید یا زمانشو بزارید درس نه چت کردن هوم بیخیال این همه پست و صفحه ها حرف کو چشم بینا
سوال بالارم امیدوارم یکی جواب بده
شب خوش پناه اورندگان به دنیای شاید افول کننده ها
- این همه انلاین از خوابتون میگذرید لاقل چهار تا سوال تو تاپیکای درسی جواب بدید یا زمانشو بزارید درس نه چت کردن هوم بیخیال این همه پست و صفحه ها حرف کو چشم بینا
-
fateme_mllh خودمو میخوام بکشم
کارتونیش کنم یه کم
از این هایدی هم مسخره تر میشه@zedtwo دختر خوبی بود بیچاره )؛
حالا میتونی عکسای دیگشو موردسوژه قرار بدی! -
واسه امار به جز استاد امینی دبیر دیگه ای تدریس کردن؟ میشه اگه بود لینکشو بزارید خیلی ممنون
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا@گذران
اطلاعی ندارم در مورد الان
ولی وقتی برین تو سایت و قسمت درس آمار رو بزنید ، اسامی دبیرایی که تدریس کردن میاد دیگه!
قبلا ک اینطوری بود ، الانو نمیدونم -
سوال بالارم امیدوارم یکی جواب بده
شب خوش پناه اورندگان به دنیای شاید افول کننده ها
-
fateme_mllh ببینم بدون کفش چطوریه
-
fateme_mllh ببینم بدون کفش چطوریه
@zedtwo قشنگ تره بنظرم
-
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا@گذران در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
@گذران
اطلاعی ندارم در مورد الان
ولی وقتی برین تو سایت و قسمت درس آمار رو بزنید ، اسامی دبیرایی که تدریس کردن میاد دیگه!
قبلا ک اینطوری بود ، الانو نمیدونمfateme_mllh سایتش قاطی داره خیلی درهم برهمه بعضی صفحام که اصا باز نمیشن گاهی با جستجوی گوگلم فقط استاد امینی بود:/ ولی استاد ثابتی و بقیه بهترن .. مرسی ازتون
@zedtwo ممنون- پیرو چندتا پست طولانی تو انواع تاپیک و انلاینای بی شمار زیر اب و تجربیات و دیده ها گفتم و گرنه منظورم شخص حاضر در اینجا نبود
dlrm خیلی ممنون
-
fateme_mllh سایتش قاطی داره خیلی درهم برهمه بعضی صفحام که اصا باز نمیشن گاهی با جستجوی گوگلم فقط استاد امینی بود:/ ولی استاد ثابتی و بقیه بهترن .. مرسی ازتون
@zedtwo ممنون- پیرو چندتا پست طولانی تو انواع تاپیک و انلاینای بی شمار زیر اب و تجربیات و دیده ها گفتم و گرنه منظورم شخص حاضر در اینجا نبود
dlrm خیلی ممنون
-
@M-an
سلام
مرسی که جواب دادین
من با تاپیک آشنایی دارم
من عکسایی که میزارمو خودم گرفتم فقط چون میخوام خالی خالی نزارم یه شعر از کسی دیگه میزارم و شاعرشو هم می نویسم که سرقت ادبی نشه
ولی خب اشکالی نداره... من می بخشمتون که عکس قشنگمووو پاک کردین...
اگرم اسپم دادم خودنویس دلیل داشت... واسه اینکه به سوال پاسخ داده بشه
قبل از اونجا توی تو دلی پرسیدم ولی کسی جواب نداد... -
@zedtwo میشه ی نفر تعریف خوشبختی رو برام بگه:-\