هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
sheydadb37
امشب ک چشام درد میکنه همه مشاوره میخوان
وقتی با بیرون رفتن و شنیدن خبرای خوبو وخیلی چیزای خوب دیگه حوصله ات نیاد سر جاش چه احتیاجیه به مشاور؟
sheydadb37
ببنید شما اصن نباید خسته بشینو و حالتون بد شه و دست از کار بکشین درسته که میشه ولی وقتی باید دست از کار بکشید ک به هدفتون رسیدین
-
@ASMA-MORADI شجاعت، مقاومت در برابر ترس است ! تسلط بر ترس و نه فقدان ترس است.
MOHAMMAD80 مرسی
کار من از جمله انگیزشی گذشته..... -
ققنوس
امشب خیلی میخندیا
-
MOHAMMAD80 مرسی
کار من از جمله انگیزشی گذشته.....@ASMA-MORADI
داشتم یه صفحه متن می نوشتما
-
ققنوس
امشب خیلی میخندیا
MOHAMMAD80 چون سردرد رو از رو بردم
-
گاو نر میخواهد و مرد کهن
-
MOHAMMAD80 چون سردرد رو از رو بردم
ققنوس چی کی؟
-
اقا یچیز میگم ولی میدونم منطقی نیست ولی خب میگم
نمیشه بچه هایی ک برا 98 نمیخوان کنکور بدن و گذاشتن برا 99 کمتر بیان بگن میخوان 99 بدن
اخه برا یکی مثل من ک پشت کنکوریه و برا 98 هم دیر شروع کرده و الانم عقب هست و باتوجه به ضعف بدنیش نمیتونه دروزانه 8تا12 ساعت درس بخونه و امیدش پزشکیه یجورایی دلهره ایجاد میشه
یجورایی فکر اینکه کنکور 99 مجبورشم بدم یا بزارم برا اون موقع تو دلم ایجاد میشه
اقا خب نکنین نگین هی, ادم تضعیف روحیه میشه
اینو گفتم چون اکثرا تو هر تاپیکی هی یکی اومده گفته ول کردم گذاشتم برا 99 حتی تاپیک درسی -
ققنوس چی کی؟
MOHAMMAD80 من سردرد شدید داشتم با قرص نخوردن شکستش دادم موفقیت بزرگیه برام چون همیشه سردرد دارم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@ASMA-MORADI
داشتم یه صفحه متن می نوشتما
MOHAMMAD80 الکی...
-
نمیشه بچه هایی ک برا 98 نمیخوان کنکور بدن و گذاشتن برا 99 کمتر بیان بگن میخوان 99 بدن
اخه برا یکی مثل من ک پشت کنکوریه و برا 98 هم دیر شروع کرده و الانم عقب هست و باتوجه به ضعف بدنیش نمیتونه دروزانه 8تا12 ساعت درس بخونه و امیدش پزشکیه یجورایی دلهره ایجاد میشه
اینو گفتم چون اکثرا تو هر تاپیکی هی یکی اومده گفته ول کردم گذاشتم برا 99 حتی تاپیک درسی -
منو مسافرتو اصفهانو نقش جهانو درس نخوندنا
-
ققنوس چی کی؟
MOHAMMAD80 مشاور اعظم بیا امشب باید ب همه جواب بدی
-
اینو گفتم چون اکثرا تو هر تاپیکی هی یکی اومده گفته ول کردم گذاشتم برا 99 حتی تاپیک درسی@sh-kh
کی گفته بهم بگو برم دعواش کنم
-
sheydadb37
ببنید شما اصن نباید خسته بشینو و حالتون بد شه و دست از کار بکشین درسته که میشه ولی وقتی باید دست از کار بکشید ک به هدفتون رسیدین
MOHAMMAD80
کلیشه ای صحبت نکن
پ .ن: -
MOHAMMAD80 من سردرد شدید داشتم با قرص نخوردن شکستش دادم موفقیت بزرگیه برام چون همیشه سردرد دارم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
ققنوس قرص نخور
-
MOHAMMAD80 الکی...
@ASMA-MORADI چی الکی؟
-
ققنوس قرص نخور
MOHAMMAD80 گاهی سردرد انقد دبه باید خورد
-
MOHAMMAD80
کلیشه ای صحبت نکن
پ .ن:اکالیپتوس
اسکی تو این فصل؟