هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
mrf فیلتر شکن کی باز شد ک حالا دفعه دومش باشه
همشون داغون -
آقا برگردم یا چی؟
اکانت موقت من خودم وقتایی ک درس میخونم نمیام
چون حرف حرف میاره
کم کم ادامه دار میشه ووقتم از دس میره
اما روزایی هم ک حالم خرابه واقعا اینجا برام خوبه حداقلش اینه یکم با بقیع حرف میزنم وگذر زمان متوجه نمیشم
بستگی ب شرایط داره -
اما اگه من جای هر کدوم از شماها بودم ک قصدم فقط کنکور امسال بود ی لحظه هم ج اینجا چ مجازی چ حتی دنیا واقعی از دس نمیدادم
خودمم ک پشیمونم شدید
ولی منو میبیند ی ادم شکست خوردم
جالبش اینجاس ک الان برنامه مپ ریختم دیدم واسه ازمون ماز ک نیمه دوم تابستون هس نمیتونم منابع زیست رو برسونم
قشنگ خراب دارم میکنم حتی سال اینده مو -
الانم دارم میگم خدایا چرا این دو سال نخوندم:-
فک نمیکردم ی روز کنکور اینقدر بتونه تو زندگیم نقش مهمی داشته باشه:-\ -
الانم دارم میگم خدایا چرا این دو سال نخوندم:-
فک نمیکردم ی روز کنکور اینقدر بتونه تو زندگیم نقش مهمی داشته باشه:-\ -
@MaryaM-_-Sh چرا ما اونطوری که باید از سال دوممون استفاده نکردیم؟چطوریه که بعضیا یه سال میشینن و حتی دو رقمی میارن؟نمیدونم چه مرگمونه خدایا
mriaw بخدا منم خسته شدم دیگه واقعا
هدف بزرگ اراده وپشتکار صفررررر -
هدف بزرگ اراده وپشتکار صفررررر@MaryaM-_-Sh شاید چون باورمون نمیشه که ماهم میتونیم سعی هم واسه هدفمون نمیکنیم یعنی میکنیما شاید چون شک داریم واسه شدن یا نشدنش تلاشمون کمه
یا انگیزمون واسه خوندن کافی نیس،بعضیا انقدددددررررررر هدفشونو دوس دارن انگار عشقشونه و هرکاری واسه رسیدن بهش انجام میدن،یه بار داشتم با یکی از بچه ها صحبت میکردم میگفت اونایی که موفق میشن نهایت تلاششونو میکنن تو هروقت نهایت تلاشتو کردی و موفقیت مثل نفس کشیدن برات مهم شد موفق میشی،راس میگفت من که واسه سال پنجم و آزمون تیزهوشان تلاش میکردم وااااااقعا نهایت تلاشمو کردم ینی منه به اون کوچیکی وقتی خوابم میومد مثل الانم مث خرس نمیگرفتم بخوابماز بس که قبول شدن برام مهم بود امیدوارم به خودم بیام و تلاشم درست بشه و تو هم همینطور،بتونی اونقدر ارادتو بالا ببری که بتونی موفق بشی و بگی منم تونستم
-
هدف بزرگ اراده وپشتکار صفررررر@MaryaM-_-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
هدف بزرگ اراده وپشتکار صفرررررفکر کنم همه ی پشت کنکوری ها خسته شده باشن مخصوصا مایی که یه سال دیگه هم میخوایم بشینیم نمیدونم چیجوری باید ادامه بدم سال دومم خیلی خسته بودم چطور میتونم سال سومم انرژی مضاعفی داشته باشم که حتما قبول بشم خدایا هممونو کمک کن
-
@میلاد-سعیدی ولی خیلی از کنکوری ها میترکونن و واقعا موفق میشن کسی که سال قبلش داغون بوده یه کاری میکنه و یه جوری میخونه که سال بعدش بهش میگن دکتر،کمن ولی هستن این آدما
هشتگ مثال زدنی باشیم -
mriaw منم 99برابر اون خیلیا میشناسم که نمیترکونند بلکه میترکند و داغون تر از سال قبل میشند وبهشون نمیگن دکتر
هشتگ خب بشیم -
برترین فیک زننده ی امروز
تو سایت جیمیل هم تو صدرم امروز
این وسط فقط یکیش بی معنی بود که همونو آلا تایید کرد
بای ذنب -
@میلاد-سعیدی نماینده مجلس خائنم داریم چه دلیلیه آخه
معلم هم داریم بچه رو گیج میکنه اگه زخمیش نکنه
خواننده داریم فاتحه موسیقیو خونده
روحانی داریم از لباسش سواستفاده کرده
معمار داریم شهرو به گند کشیده با طراحی و مصالحش
مهندس عمران داریم با جون مردم بازی میکنه
بازم بگم؟