نظرات شما درباره مصاحبه رتبه 725 منطقه 3 کنکور ریاضی
-
سلامی دوباره
دوستان در این تاپیک می تونید نظراتتون رو درباره این مصاحبه بزارید
@fateme_mlh
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیار @فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلامی دوباره
@fateme_mlh
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیار @فارغ-التحصیلان-آلاءmohammadhassan
سلام
تبریک میگم موفق باشید -
علیم
@MM-zahed
@Eliot
@zahra-m1999
ممنون دوستان
انشالله شما هم موفقیت های شیرینتونو با ما تقسیم کنید (: -
-
بهشون تبریک میگم ولی واقعیت اینه که سه رقمی شدن تو منطقه 3 کار راحتیه ، اگه این درصدارو تو منطقه 2 میزدن ، بالای 5000 میشدن ، به هرحال امیدوارم به هدفهاشون برسن
-
بهشون تبریک میگم ولی واقعیت اینه که سه رقمی شدن تو منطقه 3 کار راحتیه ، اگه این درصدارو تو منطقه 2 میزدن ، بالای 5000 میشدن ، به هرحال امیدوارم به هدفهاشون برسن
@mahdis127 در نظرات شما درباره مصاحبه رتبه 725 منطقه 3 کنکور ریاضی گفته است:
سلام درست میگی اما این رو هم دقت کن که امکاناتی که بچه های منطقه دو یا منطقه یک دارن قطعا کسی که تو منطقه سه هست نداره اگه همین دانش آموز تو منطقه دو یایک باشه قطعا بیشتر میزنه
-
سلام درست میگی اما این رو هم دقت کن که امکاناتی که بچه های منطقه دو یا منطقه یک دارن قطعا کسی که تو منطقه سه هست نداره اگه همین دانش آموز تو منطقه دو یایک باشه قطعا بیشتر میزنه
@MM-zahed من شخصا منطقه 2 بودم ولی امکانات ماهم فاجعه بود ،کل شهر فقط یه کتاب فروشی اونم هرچی تو میخواستی نداشت ، کل شهر 4،5 تا معلم درجه یک دارن که اونام کلی پول کلاس خصوصی میگیرن اگه یکی پول نداشته باشه با منطقه 3 فرقی نمیکنه ،اینارو نگفتم که زحمتشونو زیر سوال ببرم ، اما واقعیت اینه که صرفا سه رقمی شدن ملاک نیست ،
-
@MM-zahed من شخصا منطقه 2 بودم ولی امکانات ماهم فاجعه بود ،کل شهر فقط یه کتاب فروشی اونم هرچی تو میخواستی نداشت ، کل شهر 4،5 تا معلم درجه یک دارن که اونام کلی پول کلاس خصوصی میگیرن اگه یکی پول نداشته باشه با منطقه 3 فرقی نمیکنه ،اینارو نگفتم که زحمتشونو زیر سوال ببرم ، اما واقعیت اینه که صرفا سه رقمی شدن ملاک نیست ،
اما واقعیت اینه که صرفا سه رقمی شدن ملاک نیست ،
بله تعداد داوطلبان خیلی مهمه. شما بین سهمیه منطقه 2 بشید 700 یا بین سهمیه ایثارگران بشید 700 خیلی فرق داره
-
اگه به رتبه کشوری نگاه کنید متوجه اختلاف فاحش میشید ، متاسفانه حق بچه های منطقه 2 خورده میشه
-
اما واقعیت اینه که صرفا سه رقمی شدن ملاک نیست ،
بله تعداد داوطلبان خیلی مهمه. شما بین سهمیه منطقه 2 بشید 700 یا بین سهمیه ایثارگران بشید 700 خیلی فرق داره
mohammadhassan هرچند که امسال دقیقا نمیدونیم تو منطقمون چند شدیم چون سهمیه ها هم با ما محاسبه شدن
-
اگه به رتبه کشوری نگاه کنید متوجه اختلاف فاحش میشید ، متاسفانه حق بچه های منطقه 2 خورده میشه
@mahdis127 در عوض از منطقه دو 40درصد داوطلبان برای هر دانشگاهی جذب میشه اما از مناطق یک وسه هر کدام 30درصد
-
@mahdis127 در عوض از منطقه دو 40درصد داوطلبان برای هر دانشگاهی جذب میشه اما از مناطق یک وسه هر کدام 30درصد
@MM-zahed درسته ،ودر نهایت گزینش دانشگاهای برتر بر اساس رتبه کشوریه ، امیامیدوارم لاقل اونجا ما به حقمون برسیم
-
@mahdis127
امسال اینجوری بود
من خودم درصدامو برای تخمین های سال 95 -96 زدم بهم 1000-1500 داد
در ضمن یکی از دوستامم منطقه دو بودن با درصدای کمی کمتر از من 3000 شدن(:به هر حال هر منطقه ای مزیت و ضرر های خودشو داره و من اینکه من با این درصدا سه رقمی شدم کاره شاخی نیست و خیلی عادی (:
حرفتونو قبول دارم
به هر حال موفق باشید
ممنون ازتون -
سلامی دوباره
@fateme_mlh
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیار @فارغ-التحصیلان-آلاء@fateme_mlh
خیلی تبریک میگم (:
ایشالا تو دانشگاه هم بدرخشین -
سلام.مصاحبه ها تموم شد؟!