پزشکی اطفال
-
سلام من پزشکی اطفالو خیلی دوست دارم میخواستم یکم راجبش به من اطلاعات بدید کسی هست اینجا که مثل من به پزشکی اطفال علاقه داشته باشه؟
منظور از اطلاعات مثلا چند سال واسه تخصص زمان لازمه و.....
ممنون -
-
سلام من پزشکی اطفالو خیلی دوست دارم میخواستم یکم راجبش به من اطلاعات بدید کسی هست اینجا که مثل من به پزشکی اطفال علاقه داشته باشه؟
منظور از اطلاعات مثلا چند سال واسه تخصص زمان لازمه و.....
ممنون -
چ ربطی داره قبول بشن یا ن اصلا؟؟
هدفشونه
باید براش برنامه بچینن تصورش کنن همه این حرفا که مه قبول شم نشم حالا بعدا همش بی انگیزگیه
حرف من نیست حرف های مشاورای معروفه -
وقتی کسی درمورد هدفش سوال میکنه یا چیزی میگه ی خورده که سخت باشه خیلیا بهش بالحن منفی حرف میزنن که حالا فلان شه بهمان شه باید تلاش کنی سخته و... هزار جور از این حرفا
خب خود بدبخت دپرس میشه همه میدونن سخته باید تلاش کنن
من خودم قربانی این حرفام(نه به شدت معنی کلمه)برای خمین دلم میخاد وقتی کسی درمورد هدفش میگه هم خودم هو بقیه فقط درمورد اون حرف بزنیم نه نه سختی و فلان واینا چون مطوئنم همشو خودش میدونه -
سلام
راه اول
همه از پزشکی این رو میدونند که یک پزشک 7 سال درس میخونه و آخرش هم تز یا همان رسالهی دکتری خودش رو مینوسه و تمام! میشه آقای/خانم دکتر و میره بقول بعضیها پول پارو می کنه.
شاید در بین خوانندهها کسانی باشن که میخوان پزشک بشن و نمیدونن که چه راه سختی رو باید طی کنن! راهی که صدها بار توش احساس شکست میکنی، گاهی میخوای راهت رو عوض کنی. راهی که فقط ظاهرش ساده و جذابه ولی در طی اون مراحل سختی رو باید طی کنی. بعضی وقتا اونقدر استرس بهت وارد میشه که حتی در شب نمیتونی یک ساعت هم بخوابی، بعضی وقتا صحنههایی رو میبینی که تا چند وقت از ذهنت پاک نمیشن! بعضی وقتا جلوی خیلیها شرمسار میشی! گاهی از اینکه تو رو وکارت رو با پول مقایسه میکنن دیوانه میشی! بعضی وقتا آرزو میکنی مثل همهی مردم دیگه میرفتی دنبال یه کار دیگه و این همه فشار رو تحمل نمیکردی!
مراحل علمی و دانشگاهی رشته پزشکی رو برای علاقمندان بنویسم!
اولین مرحله «دوره علوم پایه»س
تو این مرحله دانشجویان پزشکی یک دوره 2 ساله را طی میکنن. در این مرحله دانشجوها دروس پایه پزشکی مثل آناتومی، فیزیولوژی، بیوشیمی، ایمونولوژُی، بافت شناسی، انگل شناسی، میکربیولوژی، پاتولوژی عمومی و نیز دروس عمومی مثل زبان تخصصی و ... رو طی میکنن. بعد از اینکه در هر واحد درسی از عهدهی امتحانات مربوط به اون درس براومدن، به امتحان جامع علوم پایه معرفی میشون. این امتحان یک آزمون کلی از تمام دروس 2 سال گذشته اس که دانشجو برای ورود به مرحله بعدی باید نمره لازمه را کسب کنه.
دومین مرحله «دوره فیزیوپاتولوژی» ک 6 ماه طول میکشه در این دوره دانشجویان اصول و مبانی تشخیص و علت شناسی بیماریها را میآموزن.و با کتابهای مرجعی چون سیسیل و هاریسون واصول فارماکولوژِی آشنا میشون
مرحله سوم «دوره کارآموزی بالینی یا همان استیجری» . که 20 ماه طول میکش. در این دوره دانشجو وارد بیمارستان میشه وبعلاوه دروس تئوری تشخیص بیماریها را میآموزه. نقش دانشجو در بیمارستان بیشتر مشاهده و کسب تجربه و دانشجویان هیچ مداخلهی درمانی را انجام نمیدن. آنها آموخته های قبلی و تئوری خود را با مشاهده نحوه ی معاینات و معالجات استاتید خود تلفیق میکنن و بهبود میدن. در این دوره دانشجویان در بخشهای مختلف مثل داخلی، جراحی، زنان و ... کسب تجربه میکنن و بعد از پایان هر بخش باید امتحان مربوطه را پشت سر میذارن.
اما برای ورود به مرحلهی بالاتر این بار و برای بار دوم دانشجویان باید از پس یک امتحان جامع دیگر بربیان
و آن امتحان «جامع پره اینترنی» است .امتحانی سخت که از تمام دروس قبلا طی شده خواهد بود. دانشجویان تنها میتوانند سه بار این امتحان را تکرار کنند و درصورت مردودی خوب ...تمام خداحافظ؛ و بعد از هر بار مردودی معمولا 6 ماه عقب میافتند.
اما مرحله آخر دوره اینترنی یا کارورزی . این دوره 18 ماه به طول میکشه؛ و دانشجو باید در تمام بخشهای تخصصی پزشکی دوره بگذرونه. بخشهایی مثل داخلی جراحی اعصاب زنان اطفال و ... اما این بار دانشجو حق دخالت درمانی بیشتری داره. البته این مداخلات درمانی معمولا با اطلاع و نظارت اساتید و دستیاران دوره های تخصصی صورت میگیره. در همین 18 ماه دانشجو باید رساله دکتری یا همان پایان نامهی خود را نوشته و از آن دفاع کنه. تا به عنوان پزشک فارغ التحصیل بشه.
تا اینجای کار و بعد از گذشتن از این راه طول و درازیک پزشک میشن پزشک عمومی، اما برای ورود به مدارج بالا تر باید راه بسیار طولانی تر و سخت تری را طی کنن
اللهم صل علی محمد و آل محمد (وعجل فرجهم).
-
وقتی کسی درمورد هدفش سوال میکنه یا چیزی میگه ی خورده که سخت باشه خیلیا بهش بالحن منفی حرف میزنن که حالا فلان شه بهمان شه باید تلاش کنی سخته و... هزار جور از این حرفا
خب خود بدبخت دپرس میشه همه میدونن سخته باید تلاش کنن
من خودم قربانی این حرفام(نه به شدت معنی کلمه)برای خمین دلم میخاد وقتی کسی درمورد هدفش میگه هم خودم هو بقیه فقط درمورد اون حرف بزنیم نه نه سختی و فلان واینا چون مطوئنم همشو خودش میدونه -
@mahdieh-A
مگه من گفتم قبول نمیشه
گفتم اول عمومیتو بگیر
ادم اگه خیلی تو رویاهاش غرق بشه هیچی نمیشه باید واقع بیین باشی
نه خیال پرداز!شما منظور منو متوجه نشدی -
خیلی ممنون اطلاعاتتون مفید بود
@elhame-H به حرفتون رسیدم ممنون -
خیلی ممنون اطلاعاتتون مفید بود
@elhame-H به حرفتون رسیدم ممنون